reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Anezram- moja karmiąca kumpela jak była na weselu to ściągnęła pokarm, i potem ew. gdzieś też ściągała... nie karmiła bo dziecko zostało w domu z babcią... koło 3 miesięcy miało...
ale rozwiązaniem może jest sukienka kopertowa jak np. taka 30441bfb00095c2447bbfba8.jpg ładnie wygląda i daje wygodny dostęp... widziałam też na jakiejś stronie takie szaliki do karmienia - wyglądało jak dość duży komin tylko z delikatnego materiału - pozwala dyskretnie ukryć pierś podczas karmienia...
http://www.etsy.com/listing/1593976...sing?ref=br_feed_57&br_feed_tlp=kids-category

my też nie rozstajemy się ze śliniakami :-D

Załączniki

• 30441bfb00095c2447bbfba8.jpg
    30441bfb00095c2447bbfba8.jpg
    5,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
hello
że tak rzucę z rozpędu...Iza, jak maleństwo ma 37 to wodę też musisz ciut cieplejsza nalać niż 37. tak myślę, ż emogło jej być zimno i dla tego płakała...Olek nie znosi lekko czy letniej wody. musi być cieplejsza. Ja nie uzywam termometru, tylko na łokieć leję...
czasami mi się wydaje, że gorąc a Olek się uśmiecha...a w ciut chłodniejsza jak wsadzę to zaraz robi się niespokojny.
Widziałam ten sal do karmienia w sobotę, wyglądał trochę jak temblak ale dość taki właśnie delikatny, cos jak kolorowa firanka cienkie ale nie przeźroczyste :-)

izik - aż musiałam dwa razy przeczytać:-D, dwa place mówisz, mój wkłada większość palców obu rąk na raz:-D:-D, kurcze usta sobie zrobi jak Mick Jagger. Ja to bym chciała, żeby dwa lata to między dzieciaczkami było. Nie ukrywam, że też czas mnie goni, bo w tym roku 35 już kończę:baffled:

Fel - my zeszliśmy już w połowie czerwca do 32 stopni podczas kąpieli, to ze względu na basen, ale widzimy że jemu to odpowiada, poza tym on ma swój tłuszczyk to go grzeje;-)

u nas tez musi byc ciepłą woda bo inaczej płacz ja juz na łokiec prubuje jak sie pokzywi to dolewam zimnej troszke
azulewaniem to psciułka identycznie jak u ciebie

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny, melduję się tylko, bo długi weekend i takie tam, powinnam się pakować,bo wyjeżdżamy calą familią na działkę nad jezioro do niedzieli... Jestem trochę zestresowana, bo to będą pierwsze noce Ksawerego poza domem...

Anila- spotkanie "Wybieram macierzyństwo" było świetne. Monika Mrozowska zrobiła świetne żarcie. :) Aż mam ochotę wrócić do wege... Była pani dietetyk, ale mowiła strasznie ogólnikowo (to, co mnie interesowało najbardziej - czyli wprowadzanie stałych pokarmów - zmieściła w jednym zdaniu:rofl2:). Pani logopeda natomiast powiedziała wiele interesujących rzeczy... O smoczkach, piciu z butelek ze smokiem itp. Może bardziej szczególowo jkiedy indziej, bo mi się dziecko zaczyna denerwować.

Wygrałam sesję zdjęciową dla maluszka. :)Ekstra!!! :D

mIŁEGO WEEKENDU!!!

reklama
ja po prostu nie wyrabiam na zakrętach...i to dla tego,
czuję oddech powrotu do pracy i boję się, że tego nie ogarnę, no masakra teksańska piłą mechaniczną... z dużym trzeba posiedzieć i coś porobić, żeby go od kompa oderwać. jak coś z nim kończę, to Olek budzi sie na jedzenie. ide Was pytac o coś na wątek o sprawach urzędowych

Do góry