reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Lenka, a na zmianę nie da się jakoś chłopaków odbierać ? z jakimiś rodzicami innymi ??
i trzymam kciuki za chłopaków.
Iza mam nadzieję, że zaaklimatyzuje się szybko :-)
Anezram no mnie wychodzi 7 listopada ...więc witam w klubie. Kurcze jakoś przy Michale wracałam jak na skrzydłach ha ha ha :-) starzeję się ;-)

reklama
Iza ciesze sie, ze to jednak nie ukl. moczowy :-) a z alergia pokarmowa mozna nauczyc sie zyc bez dodatkowych atrakcji ;-). Dobrze, ze wysylaja Was do specjalisty, bo pediatrzy czesto dobieraja mleko na zasadzie prob i bledow... u nas przy zielonych cholernie cuchnacych kupkach, kazala czekac pare dni i dac sie malemu przyzwyczaic...:confused2: zmienilam na wlasna reke i po problemie... znow robil normalne zolte o normalnym zapachu.
Duzo zdrowka dla Lenki i cierpliwosci dla Ciebie :-)

Witam,
Iza
trzymam kciuki za zdrowie małej, głowa do góry wszystko będzie dobrze:-D
Fel ja również na swoje wesele prosiłam bez dzieci, a mój powód był taki, że na tego typu imprezach dorośli chcą się pobawić a nie pelętajaca się pod nogami gromadka dzieciaczków jakkolwiek nie byłby one słodkie. Nie chodzi o pieniądze bo taki dzieci to 1/2 ceny a wydaję mi s ie, że o fakt jaka Państwo młodzi chcą spędzić ten czas...w końcu to ich dzień i wola:-)

Udanych spacerków

I po weekendzie. Spędzonym miło nad jeziorkiem. Obawiałam się tej zmiany otoczenia, ale miło się zaskoczyłam. każdego ranka tylko zdziwiony rozglądał się po pokoju i dziwował, że to nie jest nasze mieszkanko. :)Całe dni na dworze, świeże powietrze, spacerki nad jezioro i do lasku, zabawy na kocyku, czytanie bajek. Fajnie. Chyba w następny weekend też pojedziemy. (Już od czwartku:-))ale to się jeszcze zobaczy.

Nie będę się tu rozpisywać, lecę poczytać wątki tematyczne. Zazdroszczę wesela. U mnie się nie zanosi na żadne... :crazy:

Ja bylam na weselu jak mialysmy 3,5miesiaca mlodzi wiedzieli ze nie zostawie tesciowj na 5 sekund nawet a co dopuero na tyle. Tylko ze ja z tych malo tanczacych bardziej towazysko poszlam no nie piwiem ze niekture panie mnie nie dusily wzrokiem tylko ze wiedzialam ze w razie czego jest park. oboki wiele chetnych do wozenia bylusmy gdzies do 23. A plan mialam do 20tej. No tez balam sie reakcji na dzwiek ake az takiego huku nie bylo jak mi sie wydawalo. pisze z tel sorki za byki

Ostatnia edycja:
Ale tu pusciutko:zawstydzona/y: my byliśmy w sobotę na weselu ale tylko do 20 z groszem bo młoda marudna a i tak cały czas na dworzu siedziała bo w sali za głośno . Wczoraj poprawiny byliśmy od 3 ,potanczylam fajnie było i zmienialysmy sie do Lenki no na dworku z nią siedzielismy. Chętnych do wozenia dużo ,nawet panna młoda także fajnie było :) siedzielismy do 19 bo to czas kapieli a pozniej byłby ryk:/

Witjcie.. Ale imprezowe towarzystwo :-D weselajeziora - wyglada nato ze mieliście udany weekend
My juz na tymczasowym mieszkaniu... Czy ja narzekałam na ciasnote i brak miejsca :-D oj teraz bym mogla ponarzekac ale nie bede bo to tylko na chwile :-)
Jeszczemi zostal do wysprzatania drugi pokoj i musze go dla chlopcoe przygotowac
A moja córeczka nauczyla sie ze jak placze to do niej przychodzę i teraz co z pokoju wyjde to jest ryk

hej
czytam i co druga na weselu:-D, a my bylismy wczoraj na jeziorkiem, pewnie ostatni taki wypad, ale kapiel zaliczona razy 2:happy:i nawet z chłopakami zjezdzałam na takim slizgu, 2 razy w trzcinie wyladowałam i teraz jestem nagrana przez brata jak szaleje z tym moim grubym dupskiem

Iza dobrze z juz w domku, a w jakim proszku pierzesz ciuszki małej

hardcor z zasypieniem ciag dalszy, wczoraj zasnął o 22,40, ale mozna powiedziec ze przespał całą noc bo obudził się po 6 na cyca. M chciał go ubujac w wózku, ja chciałam zeby mi go dal i bedzie cisza i spokj, a m nie , tak dalej byc nie moze, on go przetrzyma, mysle sobie, chcesz to se bujaj, oczy zamknęłam, 5 sekund ryku, nagle cisza, M gada do olka, jaki ty niegrzeczny i takie tam, ja w szoku ze cicho oczy otwieram a on na rękach u tatusia, tyle go przetrzymał:-D:rofl2: no i na koncu i tak wyladował przy cycu

odnosacie chłopaków i szkoły , nie da rady jezdzic po nich, z drugiej strony tez musza sobie jakos radzic, nadzieja ze os sasiadów idzie do 4 klasy to sie jakos nimi zajmie, juz mi się dwa razy sniła szkoła, no walnięta jestem, a propo snu dzisiaj mi się snił sthur, jako mój kochanek:eek:, ale zony nigdzie nie było:tak:, drugiej kochanki tez nie, wariatkowo

reklama
dziewczyny ja nie wiem co z ta moja małą ostatnio jest taka marudna ciągle zmęczona jakby i ciągle je. Ja nie wyrabiam na produkowaniu mleka :) już myślałam że może mleka mam mało ale mała coraz cięższa no i jak karmie z drugiego leci mleko. Nie wiem może to skok rozwojowy przedwczoraj i przed przedwczoraj budziła się w nocy bez przerwy wczorajsza w miarę boje się dzisiejszej.
Poza tym jak mała płacze czy się denerwuje to zaraz jest cała mokra a przede wszystkim włosy np. wykąpie ją daje jej mleka ona je czasem się denerwuje i zaraz tak mokra że jak dotknę jej włosków to mam całą mokra rękę. Podaje jej witaminę d3 wychodzę na podwórko nie wiem zgłaszałam to już pielęgniarce i pediatrze ale one jak na razie mówią że to przez upał że ciężko powiedzieć bo jest ciepło eh może ja jestem przewrażliwiona

Do góry