Hejka
a ja odrosty robię sama
tylko, że u mnie ciemne włosy, naturalne i farbowane w zbliżonym kolorze, to ewentualne niedociągnięcia gubią się... chodzi tylko o ufarbowanie siwków
bo niestety na tych ciemnych włosach bardzo widac pojedyncze sztuki
u nas gorąco, gorąco... nic się nie chce, obiady to teraz głownie na balkonie w opiekaczu, bo gotowanie tylko podnosi temp.
No i chyba pralka mi się psuje, jakieś dźwięki zaczęła wydawać i do tego dzisiaj 3x próbowałam odwirować pranie i nic. Na razie nie ma dramatu, bo na balkonie piekło i nawet takie mocno mokre wyschnie do wieczora, ale akurat mi potrzebny teraz taki wydatek, grr... liczyłam też na to, że wytrzyma do końca remontu, bo następną chciałam kupić trochę większą, a w obecnej łazience kiepsko z miejscem.
pscółka też bym gdzieś chętnie wybyła do CH na ochłodę, ale mam jakieś 15-20 min. spacerem, więc boję się, ze się zagotujemy po drodze
iza tak to niestety jest, że jak się mieszka z rodzicami, to są zgrzyty. Ja się ze swoją mamą niby dobrze dogaduję, ale jak na końcówkę ciąży wybyłam do nich mieszkać, to też było nieciekawie
Z Lenką nic Ci nie doradzę, bo dzieci są różne i mają różną wrażliwość. Z Bartkiem mam luz- śpi w każdych warunkach, ale swoje przeszłam z Gosią i do dzisiaj są u niej mega problemy ze spaniem.
Anka brawo dla Ksawcia!
Lenka kciuki za Olka, oby to nic poważnego
Dziewczyny, które mają leżaczki z FP z plastikowymi płazami (do 18kg) czy u Was pałąk z zabawkami się obraca?
Właśnie mi kurier przywiózł leżaczek i u nas ten pałąk jest na sztywno, nawet rozkręcałam, żeby się przekonać jak to jest - w środku są specjalne zapadki, żeby go unieruchomić... i teraz albo musiałabym te zapadki odciąć, albo bardzo słabo dokręcić śrubę, ale wtedy jakieś takie chybotliwe mi się to wydaje. No i na pewno niezgodne z zamiarem producenta, bo przecież pałąk był fabrycznie skręcony.
No zła jestem, bo jednak wygodniej wkładać dziecko, jak pałąk nie przeszkadza. Na fotkach starszych modeli znalezionych na necie - ten pałąk się odgina. Nie wiem czy to kombinacja rodziców, czy po prostu lekka zmiana konstrukcyjna.
To jest nasz fotelik:
a to odgięcie pałąka, o jakie mi chodzi: