reklama
iza876
Fanka BB :)
Hej.u nas juz pobudka więc mam trochu czasu bo babcia sie zajmuje Lenka zozolka tez czesto cora płacze albo kwilu podczas snu ale nie wiem czyn jest to dpowodowane:/ moze faktycznie jakiś zły sen:/ lecę dzisiaj do rosmana bo w tej paczce z hippa z luzeczka były kupony i jeden z nich jest na kolejna paczkę i właśnie jest odbiór w nnajbliższym rosmanie nic lecę bo juz jej sie u babci nudzi
Hej, a my wstaliśmy o 9 i cała noc bez placzu.... Ale nia kraczę, że to powrót do normy, bo ostatnio tak napisałam i było źle... Ciągle jeszcze budzi się na karmienie, ale nic z tym nie będę robić... powolutku, niech przez kilka nocy wróci do swojego rytmu, poźniej będę kombinować.
Dzisiaj mam w końcu wychodne, ale wróce późno do domu, bo na trening instruktorka miała czas dopiero na 19, więc po 20stej będę w domu... Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie z Młodym... Idealnie by było, jakby się koło 18stej zdrzemnął na pól godzinki do godzinki, wtedy wytrzyma do 20.30 z kapielą i spaniem, ale to się okaże w praniu.
Za 10 dni kończymy 4 miesiace, jak ten czas szybko minął... A ja już mam ochotę podać mu marcheweczkę
Anila -zazdroszczę zapasu z HIPPa. ostatnio zapałałam "miłością" do tej firmy
Edit: Dziewczyny, moja mama chce powiększyć dziurrkę w smoczku za pomocą rozgrzanej igły. Mi się ten pomysł nie bardzo podoba, ale nie mam argumentów... Wolałabym kupić smoczek z większą dziurką...
Dzisiaj mam w końcu wychodne, ale wróce późno do domu, bo na trening instruktorka miała czas dopiero na 19, więc po 20stej będę w domu... Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie z Młodym... Idealnie by było, jakby się koło 18stej zdrzemnął na pól godzinki do godzinki, wtedy wytrzyma do 20.30 z kapielą i spaniem, ale to się okaże w praniu.
Za 10 dni kończymy 4 miesiace, jak ten czas szybko minął... A ja już mam ochotę podać mu marcheweczkę
Anila -zazdroszczę zapasu z HIPPa. ostatnio zapałałam "miłością" do tej firmy
Edit: Dziewczyny, moja mama chce powiększyć dziurrkę w smoczku za pomocą rozgrzanej igły. Mi się ten pomysł nie bardzo podoba, ale nie mam argumentów... Wolałabym kupić smoczek z większą dziurką...
Ostatnia edycja:
w silikonie nie wiem czy się uda w ten sposób powiększyć. Po drugie smoczek i tak co jakiś czas trzeba wymienić...bo jest zrzuty i 3 m-ce wydaje mi sie ok. więc spokojnie kup nowe :-) przecież posłużą kolejne 3 miesiące :-) a będziesz pewna, że dziura nie jest za duża...:-) ja wczoraj własnie kupiłam nowe, bo ostatnio kupiłam ale kurka nie do mojej butelki, do tego do podawania kaszki cięte na krzyż...
Ja Tomkowi smoczek zmieniłam na większy już chyba w 2 tygodniu życia, bo strasznie się męczył przy jedzeniu. Teraz ma z szybkim przepływem i jest ok. Kilka dni temu kupowałam mu właśnie nowe butelki TT ze smoczkiem 2.
Dzisiaj mieliśmy szczepienie i dzidziol nawet nie zapłakał podczas wkłucia. Dopiero teraz zrobił się strasznie marudny, cały czas popłakuje. Mąż go właśnie usypia.
Tydzień temu zrobiliśmy próbę odstawienia Delicolu, bo mały miał nietolerancję laktozy, na szczęście próba się powiodła i to zawsze 100zł miesięcznie do przodu :-)
Dzisiaj mieliśmy szczepienie i dzidziol nawet nie zapłakał podczas wkłucia. Dopiero teraz zrobił się strasznie marudny, cały czas popłakuje. Mąż go właśnie usypia.
Tydzień temu zrobiliśmy próbę odstawienia Delicolu, bo mały miał nietolerancję laktozy, na szczęście próba się powiodła i to zawsze 100zł miesięcznie do przodu :-)
iza876
No my juz spowrotem . W paczuszce z hippa była marcheweczka i sloiczek soku z jabłka który aktualnie kupuje młodej . Oczywiście ja go jeszcze rozcienczony trochę z woda ja bym tez zmieniła smoczka na nowy ,trzeba jakis wymiebiac chyba po 2 mies czy jakis tak. Moj m chcial tak zrobic z igłą bo mieliśmy raz użyty z którego tak wolno leciało ale różnicy praktycznie wogole nie było
Ostatnia edycja:
Heh, no to jedyny argument, że się nie da,bo silikon. Butelka jest nowa, kupiłam miesiąc temu do laktatora (TT), więc to żaden argument A chciałam ją mieć do wody teraz... Niech kombinuje, jak się nie uda nie będzie marudzenia, że kasę znowu wydaje
Nef - przyszła dzisiaj zebra z Lamaze. Suszy się właśnie, jak wyschnie będziemy się bawić. zobaczymy, pokazałam mu ją - zainteresowanie jest.
Nef - przyszła dzisiaj zebra z Lamaze. Suszy się właśnie, jak wyschnie będziemy się bawić. zobaczymy, pokazałam mu ją - zainteresowanie jest.
pscółka i spółka
A do wody/herbatek jakiego smoczka używacie? ja jeszcze 1 bo niedawno przestawiłam się na tą butelkę
zozzolka
ja ku[piłam do kaszek i dzis była pruba z kleikiem 1lyzeczka do mleka i tak stekała przy tym ze kupa az poszla a mleko nie dałam smoczek 2 i wypiła wszystko o co chodzi z tym krzyzykiem ?,
anka smoczki sa tak tanie ze nie ma sensu eksperymentować ja z canpolu zaplacilam za 2*2 i 2*x cos 7zł w aptece
jaki zel na zabkowanie najlepszy u nas cos sie dzieje czuje pod palcem chce byc gotowa na godzine W
anka smoczki sa tak tanie ze nie ma sensu eksperymentować ja z canpolu zaplacilam za 2*2 i 2*x cos 7zł w aptece
jaki zel na zabkowanie najlepszy u nas cos sie dzieje czuje pod palcem chce byc gotowa na godzine W
Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
U nas wczoraj był paskudny dzień po szczepieniu mała gorączkowała i cały czas marudziła, mimo pochmurnej pogody nie dało jej się uśpić. Zasnęła przed 22, obudziła się o północy i zasnęła dopiero przed 3 masakra jakaś.
Dzisiaj też cały dzień marudzi, i właśnie chyba nam ząbek idzie bo ciągle ssie dolną wargę, lekarz powiedział, że to może byc objaw. Jak na razie nie czuję nic na dziąsełku, ale to kwestia czasu.
Wczoraj dostałam paczkę z bobovity z słoiczkiem marchewki
U nas wczoraj był paskudny dzień po szczepieniu mała gorączkowała i cały czas marudziła, mimo pochmurnej pogody nie dało jej się uśpić. Zasnęła przed 22, obudziła się o północy i zasnęła dopiero przed 3 masakra jakaś.
Dzisiaj też cały dzień marudzi, i właśnie chyba nam ząbek idzie bo ciągle ssie dolną wargę, lekarz powiedział, że to może byc objaw. Jak na razie nie czuję nic na dziąsełku, ale to kwestia czasu.
Wczoraj dostałam paczkę z bobovity z słoiczkiem marchewki
Podziel się: