reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

Pscolka jesli chodzi o rytm to w aplikacji mam wykres gdzie pokazanych jest kilka dni na osi czasu i kolorami oznaczone różne aktywnosci - sen jedzenie itp. i widzę ze te okresy jedzenia sa o porównywalnych porach...

gorączki nie ma... jest pogodna, usmiechnięta i nie wygląda jakby jej coś miało być...

my mamy takiego grajacego krokodyla z lusterkiem - ostatnio zdziwiła sie jak zobaczyla siebie w lusterku :-D
a i tak wygrywa myszka Smiki i żółty przyjaciel...

reklama
U nas ranking zabawek wygrywa karuzelka z motylkami. Muzyczka już nas dobija ale dziecko jest zachwycone.

Wszystkiego Dobrego Mamuski:)) Duzo milosci:-)
3508274726_5_1081_qq3.jpg

Kobitki ja sie musze pochwalic:)) Moja corcia zrobila mi najlepszy prezent jaki mozna dostac:)) Zaczela puszczac swobodnie baczki!!:-D az mi sie dzisiaj micha caly dzien usmiecha ze ja juz brzuszek nie boli;-) a pozniej jak do niej mowilam to tak sie usmiechala i gaworzyla ze az serce sie cieszy:)) no najleprzy prezent:-):-):-) Koleczki powoli (tfu tfu) ustepuja ,po leku zwanym Delicol,naprawde polecam!! bo juz probowalam wielu rzeczy i ten produkt pomaga:-) phelania corcia dostaje biofuloxen czy jakos tak:blink:

iza - skoro malej pomoglo to juz wiesz, ze nientoleruje laktozy. Delicol to laktaza ktora rozklada laktoze. Jezli jestescie na mm to moze lepiej przejsc na bebilon pepti albo nutramigen? Na pewno wyjdzie taniej niz delikol za 30zl ;)

Moje dzieci pospaly dzisiaj do 8.40. Faajnie tak. Franek bierze przyklad z brata. Co sie bedzie budzil skoro wszyscy spia. W nocy tylko dwa szybkie karmienia i od razu dalej nyny :)

Jedziemy do moich rodzicow. Franek dzisiaj konczy 6 tyg. Antek tez mial tyle gdy pojechalismy tam pierwszy raz z nim... Tylko byl zdecydowanie wiekszy. Chcialam Frankowi zalozyf jeansy, ktore Antek wtedy nosil... za duze. Ha za duze to malo powidziane. A to rozm. 62^^.

Bym zapomniala!! Swietujcie mamsuki! Dzisiaj nasze swieto!

reklama
Do góry