reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2013

dla mamus buziaki

phel jestem za

a my dzisiaj bylismy u lekarza bo juz wariowałam z nerwo bo niby goraczki nie ma ,ładnie jej itd ale tak mu w gardle rzeziło ze sie bałam ze pojdzie na oskrzela albi uszka. ale na szczescie dobrze, według lekarki mam wcale nie podawac mm a jak juz to pepti albo nutramigen i ograniczyc nabiał co juz od kilku dni robie, dostał fenistil i rhinocort, co do tego drugiego to mam troche watpliwosci bo to steryd ale ona uprzedziła co jest wpisane na ulotce i ze oczywiscie moge nie podac ale ona na moim miejscu by podała, wychodzi ze to jednak alergiczne, zobaczymy za kilka dni, wazne ze z olek ok i ja tez spokojna, a to jeden z lepszych lekarzy, dobrze ze udało sie dodzwonic
teraz jedziemy do mojej mamy, tez nasza pierwsza wyprawa ale blisko
pa

reklama
no to jeszcze raz link do książeczki TL, może tym razempójdzie, a jak nie to znaczy, że jestem kompletnym beztalenciem
http://www.ceneo.pl/592735

Ja w ramach dnia mamy wyskoczyłam sobie na expressowe zakupy i jestem "bogatsza" o torebeczkę, kolejny biustonosz wielkości namiotu i okulary przeciwsłoneczne:-D

Wszystkiego najlepszego dla nas:-D

hej :)

Pscolka dzieki za podpowiedz z tablica :-D w ciagu dwóch dni sprzedałam nielubiany przez małą leżaczek a kupiłam matę :-) będzie miała na dzień dziecka. teraz jeszcze wystawię swoje ciuchy ciążowe - niektórych już nijak więcej nie ubiorę a ktoś może tak...

i ja postanowiłam kupić sobie coś na dzień matki i zakupiłam spódniczkę :-)

i moja mama życzenia mi złożyła, a ja się o mały włos nie poryczałam, bo jechały z moją siostrą gdzieś na niespodziankę i stwierdziły że my teraz trzy mamy... a jeszcze półtora roku temu byłam pewna że nigdy nie będę mamą, a rok temu tak bardzo się bałam... a dziś moja córka obdaza mnie najcudowniejszym z usmiechow...

pscółka - dzięki za namiary na książeczkę :) zamówiłam, mam nadzieję, że zachwyci moją Córcię :) dam znać ;)

reklama
Do góry