reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2013

Ja dzisiaj pierwszy raz uslyszalam, ze Franek ma sie lepiej.
Nie zaintubowali go wczoraj, bo saturacja sama spadla do 75%. Dostaje minimalna ilosc tlenu przez nos. Leki tak jak wczoraj. Zbiera mu sie minimalna ilosc plynow w otrzewnej, ale dr mowila, ze powinno sie samo wchlonac.
Dzisiaj pierwszy raz otworzyl oczka od poniedzialkowej operacji. Taki zywy sie zrobil. Raczkami i nozkami ruszal juz wczesniej, ale dziwne to takie bylo. Teraz jak juz oczka otworzyl to od razu lepiej wyglada.. i mi lzej sie zrobilo jak tak na mnie patrzyl. Z reszta nie jest juz taki opuchniety.
Oby to juz tylko szlo w ta dkbra strone. A martwic sie bedziemy za 3-4 miesiace gdy mu znow beda operowac serduszko...

reklama
witam Panie:-)
my już od wczoraj w domu, bardzo dziękujemy za gratulacje . nie nadrobię wątków, ale wszystkie Was serdecznie pozdrawiam, musimy się troszkę nowej organizacji nauczyć:-D.

smile- trzymamy kciuki;-)

Smile świetne informacje. Oby tak dalej

Anila super to radio. Ustawiłam już w ulubionych

A moja córeczka właśnie na spacerku z babcią i prababcią a ja w domku zamiast odpoczywać to myślę czy nie płacze...

reklama
Do góry