lenka21*
2+3 = MY
fel to były jakies tabsy na m, musiałabym sprawdzic na wypisie , na pewno na recepte, ja dostałam tylko dwie, zeby nie przesadzic w druga strone, momentalnie piersi były pełne. moj olek tez zazwyczj walnie kupke jak juz konczy jesc i trzeba przebierac, do tego ma troszke odparzona pupcie, i troche potówek chyba, wiec juz sie stresuje, wczoraj była połozna i przechwaliła te jego skore.
my wczoraj tez bylismy na spacerze i to dopiero po 18 bo wtedy wiatr ustał, bez werandowania, na dworze cieplej niz w domu i tez mam dylemat jak ubierac.
smile za twojego franusia &&&&
przepraszam za brak duzych liter ale pisze jedna reka z małym.
ktos sie pytał jak długa maluch je , u mnie sie zdarza ze i godz ciagnie a a 10 minut znowu,póki co staram sie nie wkurzac i przystawiam kiedy tylko olek chce
my wczoraj tez bylismy na spacerze i to dopiero po 18 bo wtedy wiatr ustał, bez werandowania, na dworze cieplej niz w domu i tez mam dylemat jak ubierac.
smile za twojego franusia &&&&
przepraszam za brak duzych liter ale pisze jedna reka z małym.
ktos sie pytał jak długa maluch je , u mnie sie zdarza ze i godz ciagnie a a 10 minut znowu,póki co staram sie nie wkurzac i przystawiam kiedy tylko olek chce