reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Witajcie,

Ja juz na nogach ,mlody sobie jeszcze siedzi w łóżeczku...a ja wyszykowalam M i pojechał do Marcelka,wczoraj nie bylo juz anestozjologa i nie podpisał zgody na znieczulenie malego,wiec z rana pojechał juz tam i dzis bedzie maluszek miał Cystoskopie..a urodynamike we wtorek jak nic nie wyjdzie...boje sie jak cholera bo to niby zabieg-badanie.Pewnie mu wszystko powiedza co bedzie robil...

Smile-dobrze ze nasze dzieciaczki sa takie malutkie i nic nie beda pamietały...A jak Franciszek?

Czesc dziewczyny ! Ja od srody jestem w szpitalu pojechalam bo mala sie cos ruszac nie chciala i okazalo sie ze mam skurcze na ponad 70% polozyli mnie na porodowke ale rozwarcia brak i przeniesli na patologie skurcze mam krzyzowe od czwartku rana nie zbadali mnie ani razu.. Dzisiaj chce isc do domu bo i tak nic nie robia.. Jestem smutna bo myslalam ze bede juz tulila mego szkraba!!

Phelania, olcia jeszcze trochę cierpliwości i będziecie tulić maluszki dla obu szkrabów życzę dużo zdrówka, zwłaszcza dla Marcelka to się nazywa dzielny pacjent!!!:-D

Dziewczyny mam wiesci z pierwszej reki od M ,mlody po Cystoskopi mial zator w moczowodzie odrazu zrobili mu zabieg,jak narazie jest ok nie beda mu usuwac nerki ,w przyszlosci trzeba nad tym pomyslec,czekaja nas badania moczu raz w miesiacu w rejonowej przychodni czy nie ma bakteri..M powiedzial zebym sie nie napala ale moze w poniedzialek wyjdziemy ze szpitala UWAGA RAZEM Z MARCELKIEM:-)ciesze sie jak glupia ,ale wiem ze jeszcze moze sie to wszystko zmienic ,bo o 15 ma byc głowny obchód doktorów i profesorów:dry:wiec moze cos bedzie wiadomo wiecej,najwaznijesze ze ten zator zlikwidowali!!! i do tej uszkodzonej nerki nie cofa sie mocz...aaaahhh i lekarz jeszcze powiedziala ze szczescie w nieszczesciu jest takie ze dobrze ze ta lewa nerka nie zostala wogóle uszkodzona ...bo wtedy by byl problem...

Pogoda piekna wyslalam dopiero podanie u Urlop Macierzysnki bo nie mialam kiedy mlody spi a ja moze sie wezme za sprzatanie?....

Ostatnia edycja:
Phelania super wieści :-) Aż kamień z serca spada:tak: trzymam kciuki żeby Marcelek szybciutko wyszedł do domku zdrowiutki:-) ah u mnie Lenka śpi . Dobrze ,bo w przez ostatnie dwie noce daje popalic:/ co chwila chce do cycka i nie chce spać:/ moze to przez te pełnię ?!?! Bo ostatnio ładnie w nocy wstawala jadła ,zmiana Pampersa i dalej lulu, a teraz to masakra..:baffled:

reklama
phel ; z całego serca życzę Wam żebyście już byli w komplecie w domku. Ale wiesz nawet jak na obchodzie decyzję podjęliby inna to już sam fakt że biorą coś takiego pod uwagę oznacza że jest super! :-)

Do góry