czesc dziewczyny witam was po kilku dniach nieobecnosci
nie wchodzilam poprostu jakos mi sie nie chcialo, mdlosci nie mam wiec chyba w tej ciazy mnie omina czasem mnie zlapie ale za to zaczely sie u mnie bole brzucha i wzdecia...cos strasznego...
do tego jestem taka spiaca i zmeczona czesto ze nie mam sily na nic,bylam dzis u poloznej zalozyla mi ksiazke
umowilam sie na badania krwi i usg bede miala jakos w 12 tygodniu takze jeszcze troszke ..
ale od razu bedzie miala dzidzia badania genetyczne
moj synek juz do przedszkola zaczyna smigac podoba mu sie bardzo i nie chce wracac do domu...
z tymi herbatami to troche przesada
2 kawy dziennie mozna?czarnej nie???:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)mozna czarna herbate pic ale bezkofeinowa najlepiej
ja pilam duzo w 1 ciazy a jeszcze wiecej karmiac piersia ... bardziej bym sie sprzeczala co do kawy ktora raczej nie powinna byc pita w ciazy
paznokcie w ciazy mozna malowac i zmywacza tez uzywac ale nie czesto poniewaz duza ilosc acetonu moze zle wplynac na plod no ale to bysmy musialy codziennie inny kolor nosic,zmywac ii wachac ten zmywacz bardzo czesto
co do wozka... ja chyba kupie Quinny buzz
ale teraz chce kupic uzywany bo po pierwsze nowy drogi a po drugie synkowi kupilam nowy wydalismy kupe kasy a potem zmienilam na drugi bo przestal byc taki dobry jak mi sie wydawal dlatego uzywany kupuje teraz
notka i bardzo dobrze
w internecie glupotyczesto pisza i wychodzi czesto na to ze nic nie mozna w ciazy....
whitezdrowka dla was !odpoczywaj i oszczedzaj sie, dobrze ze z dzidzia okej!
smile a mi sie wydaje ze chlopak gorszy w pielegnacji chociaz to pewnie przez mojego synka ktoremu ciagle ten napletek nie schodzi do konca;/i jeszcze jadro bedzie mial sprowadzane przez chirurga... poprostu z narzadami chlopcow bywaja niezle klopoty
aaaa19 3mam kciuki zeby przestalo byc wkoncu...
i zebys sie najadla pysznosci jakie nam sie wkoncu naleza!
majqa tez polecam te butelki!
mial je moj synek i teraz tez zamierzam je kupic
katarzyna mnie tez dzis glowa napierdziela...