reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
czesc dziewczyny witam was po kilku dniach nieobecnosci:) nie wchodzilam poprostu jakos mi sie nie chcialo, mdlosci nie mam wiec chyba w tej ciazy mnie omina czasem mnie zlapie ale za to zaczely sie u mnie bole brzucha i wzdecia...cos strasznego...
do tego jestem taka spiaca i zmeczona czesto ze nie mam sily na nic,bylam dzis u poloznej zalozyla mi ksiazke :) umowilam sie na badania krwi i usg bede miala jakos w 12 tygodniu takze jeszcze troszke ..:)ale od razu bedzie miala dzidzia badania genetyczne
moj synek juz do przedszkola zaczyna smigac podoba mu sie bardzo i nie chce wracac do domu...:tak::tak:

z tymi herbatami to troche przesada:) 2 kawy dziennie mozna?czarnej nie???:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)mozna czarna herbate pic ale bezkofeinowa najlepiej:) ja pilam duzo w 1 ciazy a jeszcze wiecej karmiac piersia ... bardziej bym sie sprzeczala co do kawy ktora raczej nie powinna byc pita w ciazy;)

paznokcie w ciazy mozna malowac i zmywacza tez uzywac ale nie czesto poniewaz duza ilosc acetonu moze zle wplynac na plod no ale to bysmy musialy codziennie inny kolor nosic,zmywac ii wachac ten zmywacz bardzo czesto

co do wozka... ja chyba kupie Quinny buzz:) ale teraz chce kupic uzywany bo po pierwsze nowy drogi a po drugie synkowi kupilam nowy wydalismy kupe kasy a potem zmienilam na drugi bo przestal byc taki dobry jak mi sie wydawal dlatego uzywany kupuje teraz:)

notka i bardzo dobrze:) w internecie glupotyczesto pisza i wychodzi czesto na to ze nic nie mozna w ciazy....

whitezdrowka dla was !odpoczywaj i oszczedzaj sie, dobrze ze z dzidzia okej!:)

smile a mi sie wydaje ze chlopak gorszy w pielegnacji chociaz to pewnie przez mojego synka ktoremu ciagle ten napletek nie schodzi do konca;/i jeszcze jadro bedzie mial sprowadzane przez chirurga... poprostu z narzadami chlopcow bywaja niezle klopoty:(

aaaa19 3mam kciuki zeby przestalo byc wkoncu...:baffled:i zebys sie najadla pysznosci jakie nam sie wkoncu naleza!:)

majqa tez polecam te butelki!:) mial je moj synek i teraz tez zamierzam je kupic:)

katarzyna mnie tez dzis glowa napierdziela...:(:(

Ostatnia edycja:
ladies Chyba mi to wywróżyłaś bo dzisiaj jadłam same pyszne rzeczy i było mi nie dobrze tylko 15 min rano. Czuję się jak nowo narodzona (tylko spać mi się chce).

A dla odstresowania polecam Wam dziewczyny film "Jak urodzić i nie zwariować". Niestety nie ma jeszcze napisów PL bo był niedawno w kinach ale jest na prawdę super wzruszyliśmy się wszyscy w trójkę! ;-);-)
Dobrej nocy!!

Hej dziewczyny,

Dzisiaj bylam na badaniu krwii - na Hiv i na syfilis :)
Zupelnie nie wiem, po co mnie lekarz skierowal (w pierwszej ciazy nie bylam) ale jak daja za darmo to czemu sie nie przebadac :)

Dzisiaj tez zamierzam powiedziec w pracy przelozonemu o ciazy - jak on i ja bedziemy mieli czas w tym samym momencie to moze sie uda. Jak sie uda to zdam wam relacje jak bylo :)

Pozdr, Ewa

hej dziewczyny
a jeszcze sie was dopytam bo moze wiecie jak to jest, bo chodze do lekarza który pracuje w narutowiczu ale jeszcze do konca nie jestem zdecydowana tam rodzic, no i wiadomo jak zaczne rodzić to moge jechać do którego chce szpitala
a co np. w pierwszej ciąży pojechałam na wizyte kontrolną w34 tygdoniu i okazało sie ze jest rozwarcie i ze muszą powstrzymac poród bo dziecko nie było jeszcze rozwinięte (płuca) i wtedy moj lekarz kazał jechac do szpitala, oczywiście do jego szpitala i zostaąla,m tam do porodu
a co jesli wydarzy sie taka sytuacja ?? albo jak w trakcie ciąży bedzie coś nie tak to ja moge sobie wybrac szpital do którego pojade czy musze jechac tam gdzie mnie lekarz skieruje ??

mamakruszynki: a to dziwne ze ci tak powiedzieli i nietaktowne troche.. moja córka tez miała problemy, ale nic jej nie jest

Królewna wydaje mi się że na skierowaniu do szpitala masz wpisany tylko oddział na który jesteś kierowana i z jakiego powodu nie ma określonej placówki ale może coś się zmieniło

My mieliśmy dziś koszmarną noc. Filip dostał bóli wzrostowych i poszła dopiero spać o 4 zaraz kładę się do łóżka bo i się oczy same zamykają

reklama
Królewna wydaje mi się że na skierowaniu do szpitala masz wpisany tylko oddział na który jesteś kierowana i z jakiego powodu nie ma określonej placówki ale może coś się zmieniło

My mieliśmy dziś koszmarną noc. Filip dostał bóli wzrostowych i poszła dopiero spać o 4 zaraz kładę się do łóżka bo i się oczy same zamykają

wiesz co tylko jak miałam jechać do szpitala z tym rozwarciem to ja nie dostałąm zadnego skierowania na kartce, wtedy nie miałąm dylematu i lekarz kazał jechać do spzitala wiec pojechałam od razu do tego w którym miałam rodzić a on tylko tam zadzwonił ze przyjade ;/

a nie musze chodzic do lekarza który pracuje w szpitalu w którym chce rodzic co nie ??
nie chce zmieniac lekarza bo moj jest na prawde super, ale ten szapital mnie troche martwi i tez wiele słyszałam o ujastku, tylko teraz ode mnie to calutki kraków musze przejechac;/

Do góry