reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
witam,
miałam wczoraj pisać ale Dorotka jest chora i musieliśmy jechać wczoraj wieczór na całodobówkę bo wydawało się, że to wyrostek :szok::baffled: (po południu skarżyła się na ból brzucha a jak jej przygięłam nóżki to z bólu zawyła i zwymiotowała :baffled:), na szczęście okazało się, że to tylko reakcja na jeden z leków które bierze. No i cały dzień dziś mamy zapełniony inhalacjami, lekami,syropami a w międzyczasie karmieniem Monisi (aniołek-jak w zegarku je co 3 godziny, śpi spokojnie, ja jak na razie mam przespane noce i mogę zająć się Dorotką :-D)
smile będzie dobrze, trzymam kciuki za serduszko Frania, lekarze wiedzą co robią
iza jedź jedź, przynajmniej będziesz wiedziała co się dzieje, a nóż dziś urodzisz....
hania nie bój się ściemniać, super ten leżaczek, może się skuszę na niego (o ile nie będzie za późno) tylko pogadam z mężem bo coś kombinuje w tej sprawie (chce właśnie coś kupić Moni żeby miałą się w czym bujać)
lenka ​daj znać jak cię ruszy, i 3mam kciukasy za oznaki porodu

2 godziny spędziłam idąc i chodząc po sklepie jak nic się nie ruszy to chyba zwątpię w jakiekolwiek umiejętności mojej macicy:wściekła/y:od rana na pełnych obrotach- pranie, sprzątanie obiad byle by tylko coś ruszyło i nie myśleć o tym,że już przeterminowana serdelka ze mnie:zawstydzona/y:

Phel dużo zdrowia i cierpliwości :-D
Kasiek chyba nie mam wyboru,ale po prostu czuję się z tym tak źle, no kurcze za niedługo wezmą mnie za wariatkę:nerd:

Pozdarwiam

W czwartek na KTG:-( ale ta nasza służba zdrowia działa po prostu, że hej... poczekam zjemy obiad z M i pójdziemy ,aż mi się w żołądku przewraca na samą myśl:baffled:

Hania moze Cię juz przyjmą :dry: Ileż mozna czekać przeciez:shocked2: a ja dalej nie mogę dojść na porodowke:/ dzwonilam do gin i mówiła żebym przyjechała :sorry2: Zobaczymy co mi powiedzą :/ jak wrócę to dam Wam znać , no chyba ze mnie zostawia:/

reklama
Do góry