reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Wiosna trzymam kciuki;-)
Iza dokładnie tez uważam,że powinni wywołać poród ale zbyt mało wód mi upłynęło i wciąż wg zrobionego usg utrzymują się w normie... i wolą czekać aż akcja się sama zacznie skoro ze mnie taki okaz zdrowia:baffled: skrętu kiszek dostaje od kopniaków małego i tego czekania... chyba macie rację wypada iść i nakłamać..
Smile Franek to silny chłopak,badź dzielna zaniedługo już bedziesz tulić małego:-D
Pozdrawiam serdecznie

Ostatnia edycja:
Wiosna juz chyba pojechała na ip:) bo cos sie nie oddzywa:/ ja dalej czekam, bardziej mnie w krzyżu boli i brzuchol twardnieje:/ no poczekam jeszcze,chociażby na m jak wróci z pracy:sorry2:

my na dzisiaj mamy już zaplanowany masaż sutków, może to przyspieszy jakąś akcję :D

I jutro wreszcie jedziemy po wózek :-) juz czeka na nas zarezerwowany

Ostatnia edycja:
Kroqka ja mam termin na 28.04 ale od 19 tc bylam zagrozona przedwczesnym porodem i bylam pewna ze na poczatku kwietnia bede juz w domu z dzidzia... Jak odstawilam Fenoterol to i skurcze sie skonczyly:baffled: Ale tak sobie mysle ze moze taka nasza uroda ze jak za pierwszym razem dzieci nie chcialy bez oxy wyjsc to i teraz tak bedzie. Jedyny minus ze zanim nam ewentualnie beda wywolywac to krasnale beda na tyle duze ze strach o porodzie myslec:szok:

Smile trzymaj sie!!! To na pewno niepotrzebne nerwy, okaze sie ze wszystko ok.

faktycznie nierozpakowanych jest już coraz mniej... chyba będę jedną z ostatnich i zamykających miesiąc :)

póki co nic specjalnego się nie dzieje, lekkie bóle od czasu do czasu jak przy okresie, ale naprawdę bardzo lekkie. w środę mam wizytę z badaniem na fotelu to może dowiem się w końcu czegoś więcej :)

dzięki Waszym doświadczeniom wiem, że scenariusze rozwiązania mogą być różne i jestem gotowa chyba na wszystko ;) ciekawe jak to u mnie będzie ostatecznie wyglądać... są takie dni, że się trochę boję bólu i tego czy dam radę (chciałabym urodzić bez zzo) i takie, kiedy chciałabym już tulić Małą :)

na pewno dam Wam znać jak się zacznie, bo z niecierpliwością śledziłam ostatnie wpisy Smile i Phelanii trzymając kciuki :) gratulacje mamusie i bądźcie dobrej myśli!

a za resztę wciąż zaciskam kciuki życząc szybkości i jak najmniejszego bólu :)))

Hej:) oj dzisiaj to chyba ja sie przywitam z córeczka :-) W nocy mnie bolal krzyż ,często sie budzilam ale nie zwracalam na to uwagi. A koło 4,30 nad ranem zobaczyłam sluz z domieszką krwi ,teraz nawet rozowawy . Kręgosłup dalej boli i mam mocne bole jak na o !:) hihi myśle ze to dziś, tylko jeszcze muszę sie doliczyć co ile sa te skurcze:sorry2: normalnie aż mi sie spać nie chce i jestem głodna . Trza co zjeść :cool2:

reklama
Iza to trzymam &&&&&&

Wiosna dla Ciebie również chociaż Ty może już masz maleństwo przy sobie

ja się dzisija też często budziłam, nogi o biodra bolały, i czekam na jakiś ZNAK

Do góry