reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Smile fajny poród, strasznie się cieszę, to tak jak ja przy drugim, położna mi się pyta czy mam w ogóle skurcze a tu juz było rozwarcie na 8 cm, mam nadzieję ze teraz też tak pójdzie

Wiosna spokojnie, coś mi się wydaję że dzisiaj Twój dzień, to pewnie czop, lub po prostu plamisz bo szyjka się skraca, powodzenia

Mnie wczoraj przed spaniem M wkurzyl, do tego oglądał tv kóre też mnie wkurzało, teściu tv na cały regulator, chciałąm ściszyć, on spał, pilota nie znalazłam,a inaczej się nie da, to juz w ogóle mega wkurzona byłam , a na końcu jeszcze dowaliła się zgaga. Juz nie wiem o co kaman, od kilku tyg juz jej nie było a od kilku dni a raczej nocy znowu męczy, i do tego nic na nią nie działa, wcześniej wystarczył łyk mleka a teraz nic. No i gardło mnie boli, i nic nie prechodzi i nie pomaga, dzisiaj taka fajna data, a dziecie ruszyć się nie chcę:-(

reklama
Hej:D smile no to faktycznie szybka akcja! Wiosna tez mi sie wydaje ze niedługo na ip będziesz jechać :-) Malenstwo chyba chce już wyjść :-) Zazdroszczę :zawstydzona/y: U mnie nic dzisiaj była jakaś do D... Budzilam sie cały czas,i było mi mega gorąco :/ a nad ranem mocne bole jak na o i mega bieguna:szok: hehe dalej mnie boli, zobaczymy czy będzie co dzisiaj :sorry2: Lenka na gardło polecam Tantum Verde mi gin powiedziała ze mogę brać . A ja tez już miałam długi czas spokój ze zgaga a czasami powraca i męczy :dry:

Witam się słonecznie!!!
Kwietniówki - no niezłe tempo:-D
Smile- na złosc M , h:-Dhehe, mały zrobił:-D

Lenka- zdrowia życzę i cierpliowści, choć ja jej już nie mam do nikogo, wrrrrrrrrrrrrrrr:-D - muszą mnie dobrze popamiętać przez ten ostatni tydzień:-D

Kurcze ale pikna pogoda dzisiaj !!:-) Muro mnie tez ostatnimi czasy wszytko wkurza :/ chyba to czekanie nam daje w D... Nic zjem cosik i biorę sie za małe sprzątanie bo szkoda mi leżeć cały dzień :-p

ja dziś też pozbierałam się z łóżka szybko jak nigdy, sniadanie zjadłam, zaraz kawa i sprzątanko. jak będzie ciepło to może cos do ogródka powsadzam:-). Ważne żeby energia i siła była:-D

no to Iza może u Ciebie przestanie w końcu straszyć i cos się ruszy
ja dzisiaj też mam ambitny plan porobić w ogrodzie a po południu gin, może mnie tam wymasuje:zawstydzona/y::-D to coś ruszy

Witam dziewczyny dawno sie nie udzielałam bo jakoś nie było czasu. GRATULACJE dla wszystkich rozpakowanych, ale wam zazdroszczę:-). Ja mam termin na 30 kwietnia, ale juz tak bardzo bym chciała żeby sie coś zaczeło a tu dupa dosłownie nic z M juz wszystkiego próbowaliśmy :angry: najwidoczniej malutkiej jest w brzuszku najlepiej..

reklama
Hej
Smile Ja też tak kcem!!!! Heh ja wieczorem myslałam ze moze cos juz zaczyna sie tlić bo łapały mnie jakies skurcze i tak co 10 min ale nie bolały mocno i łudziłam że sie dalej rozwinie ale neistety rano wstałam i nic jak reka odjoł.A Lenka nawet dosyc aktywna jest ostatnio
Ja tez dzis ide do ginka na ktg i napewno sie zdziwi ze mnie zobaczy ;-)
Ja za masaz szyki to dziekuje mam nadzieje że mnie mój lekarz tym mocno nie uraczy dziś ;-)

Do góry