reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ktora dzisiaj rodzi ze mna? :p

Mam zagwostke. Boli mnie jak na okres chyba od 23.. chyba, bo sie polozylam spac. Teraz czuje, ze co chwile to wraca. Promieniuje na plecy. W lazience mialam dwa olbrzymie skrzepy krwi na wkladce + troche brazowawej krwi. Przy Antku mialam taki "ksiazkowy" czop sluzowy.. Pojechalabym juz na IP, ale maly mial wieczorem goraczke i kolo 4-5 moze wrocic mu temperatura. Wolalabym mu wtedy sama podac cos na goraczke, a nie pisac tesciowi na kartce instrukcje obslugi. Poza tym teraz zaczelam liczyc to te skurcze mam co 12 minut. Z Antkiem jechalam jak bylo co 8 i jeszcze w szpitalu spedzilam w dwupaku 7h.
Ech ciary mi po plecach przechodza...

Skurcze co 10 minut. Szkoda, se nie ma jakiegos domowego testu na sprawdzenie rozwarcia. Nie chce uslyszec na IP, ze mam jakies smieszne 3cm. :sorry2:
Jedno dobre to Antkowa goraczka, ktora na razie nie wrocila. Oby mi wyzdrowial przez nastepne 2-3 dni.

Smile :-D:-D:-D

oglądałam zdjęcia, śliczne te Waasze maluchy, ja też już chcę

Iza ale Cię męczą te kurcze
ciekawe jak Hania i Ptaszek

Ostatnia edycja:
Ja w domu jeszcze siedzę.. Nadal mam skurcze co 10 minut i nic częściej.. Wykapałam się i wzięłam nospę, a skurcze dalej co 10 minut. A Franek się nadal żwawo rusza...
Jak do 12 się nic nie ruszy to pojedziemy na IP sprawdzić co i jak. Tak bym już to chciała mieć za sobą. Dopakowałam wszystko do torby. Jeszcze poszukam czegoś na wyjście z szpitala...

Lenka no męczą:/ teraz zaś sie zaczęły bole podbrzusza i mocniejszy wodnisty sluz:/ wydaje mi sie ze ptaszek i Hania to już po:) ale nigdy nie wiadomo do póki nie dadzą znać :sorry2: Smile to trzymam kciuki za rozwój akcje:-)

Iza ja tez kciuki za Ciebie trzymam.
Ja sobie tutaj zartuje, ze maly na zlosc ojcu robi, bo ten chcial do Monachium pojechac na te targi.
Krupnik sie gotuje. Na drugie jest schab z wczoraj. W razie czego Antek bedzie mial obiad.

reklama
Hehe ale ostatnio któraś pisała ze twój dzidzius pewnie zrobi twojemu m na złość i wyjdzie w niedziele:-) hehe wywrozyla Ci któraś mamuska :-D A ja sie niebawem zbieram i idę z m na spacer bo jest super pogoda :-p

Do góry