reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Smile powodzenia:) daj znać :D my właśnie wróciliśmy ze spacerku i padam na cyce normalnie:baffled: ale warto było sie trochę dotlenic :sorry2: Hehe . Aa Tasia Zdrowka dużo dla córeczki :)

Ostatnia edycja:
Witam
Ech kolejne widze szykuja się do finału a u mnie nadal kompletna cisza:-p.Jutro idę na ktg do mojego ginka i zobaczymy co powie.Heeh na pewno się zdziwi trochę bo mówił że raczej do tego tygodnia się rozpakuje a tu Lenka każe na siebie czekać jednak.
Tasiu jeeejku przykre ze córcia załapała zapalenie płuc.
Smile mysle ze Cie nie odeślą już ;-)

Smile trzymam kciuki. Byc moze juz jestescie razem. Szkoda, ze nie weszlam wczesniej :) hi hi u mnie w pokoju wolne miejsce wiec na100% by was nikt nigdzie nie odeslal...:) tasia ja chorowalam duzo i bralam 3 antybiotyki a tym razem maluch zdrowy. Szkoda tylko ze standardowo nie robia badan krwii na wyjscie. Tylko podstawa na bibulce...aha jak ktos szczepic nie chce to nie musi. Przynajmniej tu gdzie jestem. Ale ja szczepilam...ogolnie wlazlam cos napisac....i zapomnialam co ha haha. Czy moze ktos zalozyc watek o zdrowiu maluchow ? Z tel mi ciezko a tu bedzie ginac...ogolnie mlody jak siusia to co ktorys raz leci tez cos co wyglada jak krew...ale to podobno hormony moje z niego tak schodza...i u dziewczynek moze byc podobnie...pozdrawiam

Fel - tutaj miejsce jest. Ja sie balam, ze mi powiedza ze jeszcze nie rodze ;). Lekarz na wstepie powiedzial, ze pewnie straszaki, bo ja taka usmiechnieta.. pozniej stwierdzil, ze dobrze sie trzymam ;p.

Szal zrobilam, bo ja znow w butach na obcasach ;). Pani na IP zdziwiona, bo nie codziennie pacjentki w takim obuwiu sie pojawiaja ;p. Aaaa i tak jakos dziwnie rodzic w dzien. Jakos razniej. Jak rodzilam w zime w nocy to wszystko bylo takie ponure. Teraz mi slonko wpada przez okno ;)

Smile to rozumiem ze zostałas w szpitalu? Faktycznie dzielna jesteś skoro masz skurcze i masz sile do nas pisać. Obys szybko urodziła i cieszyła sie maluszkiem.
Feli ty tez już masz dzidzie przy sobie, ale nas już dużo. A jak wasze pociechy śpią w nocy i jak długo? Moja Oliwcia śpi 22h/d szok jaki spioch. A i mam pytanie czy wasze maluszki tez czasem zezuja bo ja już nie wiem czy ma zeza czy to tak na początku? Powodzenia dla nierozpakowanych szybko minie czas i zacznie sie wstawanie po nocach ;)

reklama
Do góry