reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hej dziewczyny,

moje skurcze były co 30, 25 minut i chwytały do 14.00 . teraz już sa słabsze i nie tak częste co 40 a nawet co godzine, no i po zjedzeniu obiadu i mandarynki mały się rozbrykał i daje kopniaki w pęcherz:szok: więc chyba tyle z mojej akcji, ustaje a nie się rozkręca. odkurzałam, zrobiłam obiad, rozpaliłam w piecu teraz ide poleżeć.

w końcu nosidełko nam doszło do wózka, a juz myślałam ze nie dojdzie bo było zamawiane 17 marca:angry:

reklama
Osprzatałam się:-D podłogi zmyte zaraz nastawiam wodę na pierogi dzisiaj jeszcze zakupy i prasowanie i pewnie dopiero wieczór się położę:baffled: chyba, że mnie weźmie Bobasie Mój Ty wychodź już twój czas!!!

Smile i Majqua zdrówka dla Antka i Marka
Ptaszek a na kiedy masz termin???

Pola oj ja już bym chciała tulic:blink: niestety na zastój z pisrsiami nie pomogę bo sie nie znam jeszcze na tym:no: ptaszek moze jeszcze akcja sie rozkreci:confused: trzymam kciuki mimo wszystko;-)

smile - chcemy to zrobić razem z M a on ciągle jeździ i cośzałatwia, poza tym pogoda u nas brzydka, ciągłe coś kropi, a takich wspomnień zpierwszego spacerku nie chce mieć:no:
muro - spiesz sie z hamburgerami, ja nie zdążyłam z plackamiziemniaczanymi:-D
pola - ja zgagę miałam, a mój ma tylko meszek na głowie;-)

Pola - to pocenie po porodzie jest straszne! Ja tym razem sie przygotowałam i kupiłam więcej piżam :p. Ostatnio miałam lekki deficyt. Kupiliśmy gondolę do XA - fioletowa, bo tylko taka była dostępna dla chłopaka.. Zielona i pomarańczowa odpadła, bo muchy w lato siadają ;)
Pscółka - ja nawet nie wpadłam na to by pójść na pierwszy spacer z mężem :p. On marudził, że mu za zimno i z domu nie wychodzi.. a ja marudziłam, że w domu zwariuje i wyjść muszę :)

smile - też tak obstawiam i podaję młodemu ibufen forte, tantum verde i lipomal - życzę zdrówka dla syna

Ja już prawie mam wózek ;-) Teściowa szyje mi nowy środek do gondoli na wymianę gdyby się "oryginalny" pobrudził. Fotelik czeka wyprany

Nie straszcie ze do zielonego wózka muchy siadają :baffled: Bo my właśnie taki zamowilismy:/ jasna zieleń z ciemno siwym:) bardzo to ładnie wyglada i mam nadzieje ze do naszego nie bedą sie lepic;-) dużo Zdrowka dla Waszych dzieciaczkow przeziebionych;-)

hej dziewczyny,

moje skurcze były co 30, 25 minut i chwytały do 14.00 . teraz już sa słabsze i nie tak częste co 40 a nawet co godzine, no i po zjedzeniu obiadu i mandarynki mały się rozbrykał i daje kopniaki w pęcherz:szok: więc chyba tyle z mojej akcji, ustaje a nie się rozkręca. odkurzałam, zrobiłam obiad, rozpaliłam w piecu teraz ide poleżeć.

w końcu nosidełko nam doszło do wózka, a juz myślałam ze nie dojdzie bo było zamawiane 17 marca:angry:
To widac ze cos sie juz zaczyna i organizm ćwiczy przed finałem.Oby nastapił szybko by ciebie te skurcze nie męczyły bardzo.
Jeeejku alez Wam kazali czekac na to nosidełko:-(

Smile- ja tez się pociłam w szpitalu.... :-) jak prosie..... i faktycznie teraz zostały mi 3 kg do wagi sprzed ciąży:-D jaką kupiliście gonddolę? i zdrówka dla małego!

lenka- już niedługo pozbędziesz się zgagi, nawet nie wiesz jak ja się cieszę,że jej nie mam. W tej ciazy poznałam co to zgaga...:zawstydzona/y: i Leoś urodził się z dosyć bujną fryzurą:laugh2: Może coś w tym jest:laugh2:

iza- już nie długo Ty będziesz tulić swoje Maleństwo:tak:

Ja mam jazde z piersiami.... Zastoje, i mam wielkie jak nie wiem co do mojego wzrostu i mojej postury nie pasują....:dry:
Najlepiej to biorąc prysznic tym strumieniem ale takim mocnym sobie masowac w tym miejscu co jest zastój i woda by była dosyc mocno ciepła.Później próbuj ręka ściagnąć pokarm.Można tez pierś nasmarować po prysznicu oliwka i od zewnątrz(spod pachy) do wewnatrz w tym miejscu co jest zgrubienie mocno masować przyciskająci placami wykonywac takie jakby okręgi

Dziewczyny mam pytanie bo moje maleństwo ma dziwne ruchy tzn jak zasypia to potrafi podskoczyć jakby ją ktoś przestraszył i to się powtarza jakby się jej coś przyśniło czasem robi miny jak na uśmiech a czasem tak podskoczy i prawie płacze. Nie wiem czy to normalne. Martwi mnie to jak spotkałyście się z takim czymś proszę dajcie znać.

reklama
Hej dziewczęta- ja już po kolacji, obżarta burgerami domowymi, wyszły super:-)

pscółka- zdążyłam zaspokoić zachciankę:-D
Anezram- może to jakieś złe wspomnienia, coś jej się śni widocznie. :confused:

Do góry