reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

hej dziewczyny,

wstałam o 8, zjadłam sniadanko i po godzinie zaczyna sie cos ze mna dziac. chodze czesciej do toalety, i chwyta mnie ból podbrzusza, ale taki krótki co jakis czas. chyba zaczne liczyc co ile. ale sie boje

reklama
Ptaszek to jak chcesz to ja przejme za Ciebie kolejkę :-), a tak na serio to spokojnie , dasz radę, mu tu bedziemy trzymać kciuki

Pscółka no właśnie fajnie że wpadasz, a ciekawe co tak u Bishopki

Ptaszek - ja też chętnie pójdę rodzić :). I nie ma się czego bać. Może i ból jest, ale szybko przechodzi i się go juz nie pamięta.
Felidae - ale Ci zazdroszczę.
Muro - już się zastanawiałam jak Ty z tą nogą będziesz się męczyć podczas porodu, ale jak Ty cc masz to pewnie źle nie będzie ;)

Ja się dzisiaj na porodówkę nie wybieram. Chociaż jadę z małym do naszej doktor to będę niedaleko Felidae to mogłabym zajechać urodzić :p.
A no jestem ciekawa co mój mały ma, bo wieczorem i w nocy miał gorączkę 39,5!! Teraz się trzyma bez gorączki. Kolejną dawkę nurofenu mogłam mu podać już o 9, ale gorączki brak to czekam. Wizyta na 14.15. Boje się, że pojadę rodzić, a mały w domu chory będzie siedział ;/

Witam się i ja nadal w dwupaku:crazy: już jestem okropnie zmęczona, ale cóż byłam dzisiaj na KTG i co zapis badania bardzo ładny cokolwiek to oznacza i lekarka wyraziła nadzieję, że do poniedziałku się wszystko powinno rozwinąć...oby też podzielam jej entuzjazm, bo już mnie chyba kurwica trafi:angry: przepraszam za wyrażenie i za to, że w nie odpowiednim wątku o tym KTG, mam nadzieje, że nikt się nie pogniewa:laugh2:
Pscółka zazdroszczę , że już możesz tulić maleństwo
Muro Ty uważaj z ta noga nie przemęczaj się, abyś sobie jakiejś biedy nie napytała, bo na takie skręcenia lepiej uważać:happy:
Lenka współczuję zgagi mi od kilku dni odpukać nie dokucza już ta cholera i oby nie wróciła
Ptaszek ja chętnie zajmę Twoje miejsce, jeśli akcja postępuje- powodzenia trzymam kciuki:-D

Życzę wszystkim dobrego dnia:-D

całe szczęście że mam miec cc bo faktycznie, jak noga nie przejdzie całkiem to mogło by być cieżko. w każdym razie mam nadzieję że na dniach mi przejdzie. staram się jej nie forsować ale też za bardzo nie oszczędzać.

kurczę- rozpakowywanie idzie w takim tempie, że pod koniec kwietnia już żadna chyba nie zostanie:-)
już się nie mogę doczekać. :-).

reklama
Do góry