Witam
wczoraj wieczorem nawalił net i poczułam się odcięta od świata

ale przynajmniej nadgoniłam ksiażkę
dzisiaj mama farbuje mi odrosty i aż mam pietra po przygodach Phelani i Izy, mam nadzieję, że u mnie nic dziwnego nie wyjdzie, ale stosuję cały czas tą samą farbę... więc trzymajcie kciuki, żebym nie wyszła zielonymi włosami lub czymś podobnym

muro
pola
mi po prostu zrobiło sie przykro, że jeszcze 2 dni wczesniej byłam najważniejsza na świecie, a tu nawet nie mogę podejść do mojej małej, bo jestem wyganiana... bo tak ogólnie, to się cieszę, że mnie dziadkowie odciążają, zresztą fajnie, że małą ma więcej zajęć ruchowych, a nie tylko puzzle
Iza super, że się odezwałaś. Trzymam kciuki, żeby wszystko do poniedziałku sie uspokoiła i żebyś dostałą wypis ze szpitala nadal w dwupaku
Phelania US ma chyba 3 m-ce na zwrot nadpłaconego podatku - licząc od daty złożenia zeznania. Ja też czekam niecierpliwie, bo mi wyszło ponad 2 tys zwrotu i już zaplanowałam sobie, że wydam na dzidziusia. Uwielbiam takie niespodzianki;-)
satyna w ciąży niestety powiększają sie znamiona, pieprzyki, bo skóra ma więcej barwnika... zwłaszcza u kobiet u których pojawia się kreska na brzuchu. Ja ją miałam w pierwszej ciązy i te znamiona mocno ciemniały i pojawiały się nowe, teraz nie mam kreski i nie mam nowych znamion
zmykam zmywać farbę.....