reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

lenka pojdz do okulisty- sprawdzi ci dno oka i cisnienie w oku... rozumiem cie bo bylam przerazona moimi wybrykami oczu ale mnie uspokoila :)
izka :D przy calej dramaturgi sytuacji jak sobie wyobrazilam rudo niebieska fryzure rozesmialam sie w glos :) niech szybko uda sie przywrocic im wlasciwy kolor!
Phel... jak pech to pech... zycze wytrwalosci i niech sie okaze ze to nic powaznego :)

a ja wypompowana... i potwornie senna

Ostatnia edycja:
reklama
Ja teraz odpoczywam, mam ochotę na lody a tu dooopa, brak:no:

evciaa
- mam nadzieję że po rozmowie czujesz się dużo lepiej, czego oczywiscie życzę
phel-trzymam &&&& za młodego
iza- powodzenia życzę w farbowaniu. ja zawsze się boję jak farbuję się sama
lenka- spokojnie, to zapewne migrena.stres tylko potęguje ból.
katarinna- spakuj, jeśli Cię to uspokoi. ja dziś wyszłam na chwilkę z domu i takie jakieś dziwne bóle mnie chwyciły że aż się wystraszyłam , potem przeszło .
sprobuj odpocząć. może to pomoże. trzymam &&&.

No na początku tez sie śmiałam ale teraz to wyglada żałośnie :no: Kurde na fryzjera mnie nie stać żeby przywrócić mój ładny kolorek i niestety pozostało mi przyciemnienie:wściekła/y: no nic mała zmiana będzie . Lepsze to niż rudo niebieskie:eek::szok:

Izka tez sama w domu farbuję i nawet mam taki plan na niedziele więc kto wie co mi wyskoczy :-). używam co prawda zawsze tej samej farby ale... jakoś żal mi wydać stówe na coś co sama robię niemal perfekcyjnie :happy: - w przyszłym tygodniu za to umówię się na cięcie... potem przez jakiś czas nie będzie na to energii...

dziewczyny - mi się wydaje, że na tym etapie to juz rózne rzeczy mogą boleć... jak nie skurcze przepowiadające to rozsuwające się więzadła w miednicy, a to macica, a to zwyczajnie jakaś nózka czy rączka w mało komfortowym miejscu... można się zastanowić jak nie mija pomimo zmiany pozycji i odpoczynku czy innych takich zalecanych i coraz częstsze i coraz bardziej bolesne... ale o ile ciąża nie jest zagrożona wcześniejszym rozwiązaniem to chyba najlepiej ze spokojem podchodzić to tego wszystkiego...
choć przyjemne to nie jest... moje bóle krzyżowe nie są... :baffled:

piorę i piorę... mam wrażenie że końca nie widać...

Anila gin najpierw chciał mi dać skierowanie do okulisty i pyta mi się na którym oku pojawiają mi się te zygzaki, a ja mówię ze to bez znaczenia bo na obu to stwierdził że jak tak do neurologa

Lenka, od cisnienia chyba tez tak może być, ale pewności nie mam. Wizyta u neurologa nie zaszkodzi i nie wiem, czy jako ciężarna nie masz pierwszeństwa w wizytach ?
Katarina, lepiej sie spakuj, bo jeszcze dołaczysz do koleżanki :-D oby nie &&&, ale tak jak anila pisze, my juz na tym etapie możemy czuć rózne bóle i doszukiwać się w nich symptomu porodu. Ja muszę się jeszcze do przyszłej niedzieli oszczędzać, po tej niedzieli przesiadam sie z auta na własne nogi :-D

Uf juz jest troszkę lepiej z kolorem i obyło sie bez ponownego farbowania na ciemno . Narazie wystarczył szampon przeciw lupiezowy i maska z oliwki i cytryny:happy: no oby tak dalej:sorry: Kobitki nie straszcie,jeszcze macie czas :eek: Miłego wieczoru życzę ,ja niestety sama w domu z pieskiem :sorry:

reklama
Lenka - ja miałam podobne zawroty głowy w pierwszej ciąży.. Takie kreski mi sie robiły jasne... Wtedy forum nie znałam i mało się tym przejmowałam ;).. Po porodzie przeszło.

Katarina - Spakować się nie zaszkodzi.. Ja też z dnia na dzień mam więcej dolegliwości.. Taki już urok ciąży. Ostatni miesiąc to najlepiej przespać..

Padam na pysk. Od rana w biurze klepałam faktury. Jeszcze musiałam wyprostować kilka spraw, bo mąż się za nie wziął i spitolił. Powystawiał faktury dla nowego klienta bez NIPu.. Nawet nie wiem jak on dał radę takie cos uczynić.. Aż się boje co to będzie jak pójde rodzić ;)

Do góry