reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Dziewczyny baba do mnie zadzwonila i odwolala wizyte bo Dr Dermatolog sie nie wyrobil( stojac w korkach i dopiero w przyszlym tygodniu) jakis pech nas przesladuje normalnie nie ma sil chyba pojedziemy do naszej pediatry po skierowanie do szpitala i pojedziemy do centrum Zdrowia Dziecka...bo wyjde z Siebie juz 3 noc nie przespana:baffled:

reklama
witam ;)

zozzolka- ja tez zabieram się za pakowanie torby od jakiegoś czasu. Puki co mam przygotowane tylko majtki i skarpetki.... a skurcze mam cały czas...bierzesz jakieś leki typu fenoterol?
ja mam zapisane nospa asmag aspargin 3*1 w tamtym tygodniu brałąm ddwa razy dziennie kroplóki magnezowe i miałąm podane sterydy, skurcze mam ale nie az takie duze na wykresie raz tylko wyszłyv niewielkie przewanie brzuch zaczoł mi twardniec jak od ktg mnie odłonczyli ale nie były bolesne
w którym ty jestes TC? miałąs podane sterydy?

dzieki kobitki za odpowiedz odnosnie bazy to jak nie trzeba to ja jej nie kupie ja naprawde ciezko dostac ja mam colletto austin 4 starszy model i wtedy nie było bazy a teraz widze wszedzie te bazy przy fotelikach i sie tak zmartwiłąm wstałam z rana i odrazu do kompa szukac baze w nocy pewno znowu mi sie cos przysniło wy jeszcze kupowałyscie takie nie wiem jak to nazwac wałeczki co powstrzymuja głowke gdzie to mozna zakupic?

Dziewczyny baba do mnie zadzwonila i odwolala wizyte bo Dr Dermatolog sie nie wyrobil( stojac w korkach i dopiero w przyszlym tygodniu) jakis pech nas przesladuje normalnie nie ma sil chyba pojedziemy do naszej pediatry po skierowanie do szpitala i pojedziemy do centrum Zdrowia Dziecka...bo wyjde z Siebie juz 3 noc nie przespana:baffled:
tak własnie zrób nie czekaj nie zwlekaj

Ostatnia edycja:
Boszz Kobity normalnie jestem taka wkur...... Ze masakra!!!! Chciałam pofarbowac włosy ,zrobiłam to odrosty mam rude a resztę włosów niebieskie!!!!!! Kur.... Normalnie zajebiscie!!!:wściekła/y: Dobrze ze mam była na mieście i kupiła mi farbe ciemny blond żeby to przykrych bo inaczej sie nie da!!! Idę sie znowu farbowac bo jutro muszę wyglądać jak człowiek :wściekła/y:

kasiek - wiesz, zależało mi na tym aby podtrzymać polę na duchu, a nie dołować;-). Wiadomo, że każdy dzieciaczek inny, ale trzeba być dobrej myśli:tak:

Phel - pewnie tak trzeba zrobić bo się wykończysz

iza - trzymam kciuki za pożądany efekt

Nef - dzieki, właśnie spisuję moje pytanka:-D

Boszz Kobity normalnie jestem taka wkur...... Ze masakra!!!! Chciałam pofarbowac włosy ,zrobiłam to odrosty mam rude a resztę włosów niebieskie!!!!!! Kur.... Normalnie zajebiscie!!!:wściekła/y: Dobrze ze mam była na mieście i kupiła mi farbe ciemny blond żeby to przykrych bo inaczej sie nie da!!! Idę sie znowu farbowac bo jutro muszę wyglądać jak człowiek :wściekła/y:
womatko a czego taki kolor niebieski z farby bląd?

No właśnie nie wiem:(( farbe kupiłam świetlisty blond czy jakoś tak a takie jajko mi wyszło :wściekła/y: Boszz dobrze ze m jest w pracy i mnie nie widzi bo by sie przerazil :eek: Obejrze rozmowy w toku i idę dalej kombinować bo patrzeć na to nie mogę !!:crazy:

Phel a żadnego lekarza pediatry prywatnie nie ma, no kurcze jak co się dzieje to nie ma gdzie iść, co za syf, oby twoja lekarka nagle doznała olsnienia i szpital nie był potrzebny

Iza wspólczuję sytuacji z włoskami

Boshopka nie mam cisnieniomierza, ostatnio mierzyłam sobie w ndz u rodziców to miałam niskie i na wizycie we wtorek też miałam niskie, ta pogoda może też tak wpływa, humor nie najlepszy więc świruję:zawstydzona/y:

Dziewczyny,
Ja chyba naprawdę zacznę pakować torbę do szpitala - dzisiaj cały dzień brzuch mi się tak spinał i takie bóle w krzyżach, że nie mogłam wstać z łóżka.
A właśnie przed chwilą zadzwonił kolega z pracy, którego żona miała termin identycznie jak ja, że rano żona się rozpakowała.

Zaczynam się bać!

reklama
Dziewczyny,
Ja chyba naprawdę zacznę pakować torbę do szpitala - dzisiaj cały dzień brzuch mi się tak spinał i takie bóle w krzyżach, że nie mogłam wstać z łóżka.
A właśnie przed chwilą zadzwonił kolega z pracy, którego żona miała termin identycznie jak ja, że rano żona się rozpakowała.

Zaczynam się bać!
ojej weś jakas nospe magnez a kolezanka to nieżle tez bym sie przeaziłą

Do góry