reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Hej laseczki,

Kurcze koniec lata a tu taka pogoda typowo "barowa".Młody spi wiec mam chwilke dla Siebie:-)Pije kawke i zaraz sie biore za jakies małe porzadki,bo wczoraj mialam dzien lenia:-pJesli chodzi o samopoczucie troszke lepiej choc dzien zaczelam od 4 sucharków:dry:

Życze wam miłej niedzieli:*

reklama
Witajcie dziewczyny :)
Juz jestem po tygodniowym nalocie rodzinki, tyle ludzi w domku ze tylko staralam sie podczytywać Was ale czasu na napisanie nie miałam.
Aga bardzo mi przykro mam nadzieję że wszystko Wam się uda :) trzymam za Was kciuki :)
Wiec we wtorek byłam u gin i widziałam maluszka wszystko w porządeczku groszek miał już 16 mm :) i serducho bije :) Ja podobnie jak przy pierwszej ciąży prawie bez objawowo chociaż spać mi się więcej chce. Zdjęcie wkleję może wieczorkiem z groszkiem :)
MIłej niedzieli

Cześć dziewczyny :)
A ja dzisiaj się czuje bardzo dobrze, pewnie dlatego że w końcu słoneczko u nas zawitało :) najgorsza jest jednak senność-wieczorem padam już o 21..załamka normalnie :/ Także Smile_ mi nic nie przeszkadza w kwestii snu mogę spać wszędzie, o każdej porze i w każdej pozycji :D
Phelania ja też ostatnio mam więcej śluzu ale do tej pory miałam skąpo także nie jest aż tak żeby się przelewało ;)
mamakruszynki piękne chwile z rana:-)poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz jakie będziesz miała pobudki ;) moja mała wdrapuje się do mnie i ciągnie mnie za rzęsy a jak nie reaguję to dostaję plaskacza w czoło albo wciska mi smoka do buzi a jak zacisnę zęby żeby tego nie robiła to swoje paznokietki w dziąsła mi wbija ;) nie wiem skąd ona ma takie pomysły :D
Ella1 nie bój się wizyty na pewno zobaczysz ślicznego malucha i piękne silne serduszko i nie wolno myśleć inaczej!:tak:
aneczka852 gratuluję udanej wizyty!chwal się bąblem i wklej zdjęcie swojej pociechy
Leniwej niedzieli kobitki :)

Cześć dziewczyny, jestem trochę zdenerwowana, bo wyszedł mi test pozytywny dzis rano, a teraz miałam brązowe plamienie, nie wiem co o ty myśleć, czy któraś tak miała na początku? Bardzo się martwię, prosze o pomoc

hej dziewczynki
ale wam zazdroszczę że mozecie zobaczyć swoje fasolinki :tak:ja niestety musze poczekac tak do ok 12 tygodnia z racji tego ze w Irlandii nie robią wczesniej :no:mam tylko nadzieję ze wszystko w porządku z moim bąbelkiem jest :sorry2:

hej dziewczyny jeżeli chodzi o plamienia to czytałam, że może się pojawić w terminie spodziewanej następnej miesiączki i wtedy też jest największe ryzyko poronienia... a jeżeli chodzi o upławy to czytałam, że jest to związane z hormonami i jak najbardziej normalne... ja tez czasami mam takie białawe...

dziewczyny pisze do Was... ze szpitala. leze tu od wczoraj na patologii ciazy z powodu brazowych plamien :-(
serduszko bije, wszystkie wyniki mam ok... nie wiadomo co to jest... lezymy na luteinie i czekamy na rozwoj wydarzen.
o 15 zobaczylam dzis na wkladce zywa krew... ale to bylo jakies pojedyncze krwawienie. lekarz zbadal ze szyjka jest twarda i wyglada to ok...
strasznie sie boje :-(

prosze modlcie sie/trzymajcie kciuki za nas :-(

reklama
Witam się,

ostatnio podczytuję a nie mam siły odpisywać. Wróciliśmy z wakacji, ledwo zdążyliśmy się rozpakować a tu goście.
Aga bardzo mi przykro, trzymam kciuki za Was!
Gratuluję udanych wizyt i bijących serduszek. Ja idę na usg we wtorek.
White_orchid trzymam kciuki za Was, będę się modlić, trzymaj się!
Strasznie mi niedobrze, jestem mega senna. Mój Mały jest rannym ptaszkiem, a ja potrzebuję dużo czasu na oprzytomnienie, dobrze że mężulek się nim zajmuje zanim ja wstanę.
Witam nowe kwietniówki :-)

Do góry