reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Cześć brzucholki :-)
Trzymam &&& za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Witam, ja chociaż bardzo malutko piszę to cały czas jestem z wami...
Życzę wszystkim zdrówka, trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i gratuluję wszystkich udanych...

My też mamy dziś wizytę i ktg, więc dowiem się czy mój synek zechciał przez dwa tygodnie urosnąć( po brzuszku widzę że tak ;-)) no i jak tam przepływy i łożysko czyli dowiemy się czy będziemy mogli jeszcze trochę zaczekać czy trzeba będzie zakończyć ciążę... Trzymajcie kciuki proszę!
A ja przez te dwa tygodnie skompletowałam wyprawkę i mamy już prawie wszystko a wczoraj zamówiłam wózek, ciężko było się zdecydować ale wybraliśmy ten TAKO 3w1 BABY HEAVEN LINE ALU nowe kolory POLKA (3058911760) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor czarny w białe kropeczki... Mam nadzieję że będzie oki, bo nie udało się go nam obejrzeć "na żywo" jak przyjdzie to dam znać...

Pozdrawiam Was kobietki bardzo cieplutko, i oby do wiosny... :-)

Monia faktycznie dawno się nie odzywałaś ale pisz koniecznie co i jak, trzymam &&&

reklama
kapuśniak( dziś tylko to, ale gęsty i pyszny:-D), wczoraj jarzynowa i :-Dracuchy z jabłkami a na jutro nie mam pomysłu:-p

Phel- tez często korzystam z przepisów na tej stronie:-)

Ostatnia edycja:
U mnie dzisiaj gotowiec na obiad krokiety z mięsem i buraczki tarte, takie danie na utrzymanie żelaza:-D.

Wczoraj zrobiłam sobie coś na szybkensa ryż na mleku z bananami (muszą być bardzo dojrzałe) i szczyptą cynamonu, a na to sorbet truskawkowy z dodatkiem mięty - śmignęłam dwie miseczki:-D

ciekawe która z nas pierwsza urodzi. Ja nawet nie będe mieć jak Was zawiadomić dopiero jak wróce do domu będe mogła.

reklama
Do góry