reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Phel jakbym wtedy takiej furii nie dostała, to też pewnie byłoby już bez kwiatów

A wiesz co, jeśli to pierwsze buty mają być, to radziłabym już teraz pójść pomierzyć modele, bo jedne są dobre na szeroka nogę, inne na wąską, podbicie też jest czasami niskie, czasami wysokie. Sama myślałam, że osiwieję przy pierwszych butach. Ty teraz posprawdzasz co dobrze leży, a M na wiosnę już weźmie tylko odpowiedni rozmiar.

Bardzo fajne są te Elefanteny, ale to na dosyć wąską stópkę. Chwalą też ecco mimic (dla nas luźniejsze), geoxy (nie miałam), primigi są wygodne (ale co but to inna rozmiarówka).
Na wszelakich forach matki bardzo krytykują Bartki - też macałam i są niesamowicie sztywne.

O takie są fajne dla malucha, który już chodzi ale nadal sporo raczkuje - nie niszczą sie czubki, a podeszwa jest skórzana i elastyczna- nie jest podgumowana na całej powierzchni, no i ładne mają wzornictwo. Ja bardzo polecam.:tak:
półbuty dziecięce - Marki - DEICHMANN

Ostatnia edycja:
nef- ja młodemu kupowalam buty na zime to ecco sssuper firma tylko droga...ale my mamy ciezko z butami bo mlody ma wysokie podbicie:-(po tatusiu

Musze kupic na allegro suszarke do butelek i smoczków bo nie bede miala gdzie je suszyc przy dwójce głodomorów;)

Anezram te pojemniczki są uniwersalne, to takie pudełko, w którym mieści się cały smoczek

ja mam smoczki z aventu, to one mają nakładki tylko na tą część silikonową

Phel - to ja polecam te same buciki co Nef. Antek miał sandałki na lato z tej firmy. Kosztowały koło 100zł, ale były nie do zdarcia. Kupiliśmy je jakoś w kwietniu i dały radę aż do września - o dziwo. Myślałam, że gdzieś w lipcu trzeba będzie kupić nowe, a tu takie zaskoczenie.

Anzeram - ja widziałam te nakładki tylko przy smoczkach z aventu. Tylko u nas się one nie sprawdzały. Nie dość, że małe to jeszcze przezroczyste, więc wiecznie się gubiły. lepiej kupić za grosze pojemnik na smoczka. Trudno go nie zauważyć w wózku czy torbie ;).. Teraz kupiłam taki o: Baby Ono - POJEMNIK NA SMOCZEK - ETUI DO SMOCZKA (2858559394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

smile no właśnie u nas sandałki elefanty okazały się fajniejsze od ecco:tak:
chociaż nie dane nam było tyle eksploatować...zeszłego lata niemal zbankrutowałam na butach... 3 rozmiary kupowałam:szok: normalnie to raczej udawało sie zmieścić w sezonie

Nef - jakie fajne trampki ecco. Takie kupie Antkowi na wiosnę :D. Rozm 27 pewnie będzie potrzebny ^^. Letnie kupie jak będzie ciepło jakoś kwiecień/maj. Mamy jeszcze sandałki z adidasa, które mąż kupił bo fajne były - jeszcze we wrześniu Antek miał za mała stopę :p.

reklama
no nie ma to jak pokłócić sie z mężem o 5 rano :-(
pojechał nafochowany "przeprowadzkę" robić bo ja sie czepiam
HIT SEZONU! to moja wina, ze jeszcze nic nie zrobił bo ja go nie budzę....! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:poryczałam się cała chodzę z nerwów bo on ma czas....i jak zwykle nie przeprosi bo przecież nie jest winny. za to mi nazwozi śmieci żebym się nie czepiała szczegółów. Dlaczego faceci nie ogarniają najprostszych spraw ????

Nef ja do zeszłego roku tylko elefanteny kupowałam...ale już się dla nas rozmiarówka skończyła i koszmar, nie mam teraz z czego wybierać :-( ale Olkowi tez zamierzam elefantena od początku, szczególnie buciki na start bo sa super elastyczne w podeszwie a trzymają kostkę :-)

Do góry