reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam się i ja:tak:

Mam nadzieję, że Walentynki udane - u tych co obchodzą.
Ja tam lubię wszystkie takie święta, chociaż mój M mógł być bardziej romantyczny i jak już mi konfigurował tego walentynkowego lapka - to nie obraziłabym się za jakąś tapetę z serduszkiem:sorry2: a on tylko oczami przewrócił:cool2:
No to chociaż ja mu kupiłam bombonierkę w kształcie serducha. Cudne torciki serduszkowe widziałam w piekarni u mnie pod blokiem, ale niestety wszystko sprzedało się rano, a te co zostały to były już zapłacone.

Za to z moim Gośkiem byłyśmy na zajęciach w bibliotece o tematyce całuski i buziaczki:-D Trwa to ok. pół godz. ale takie fajne babki były, że ponad 2 godz. siedziałysmy i plotkowałyśmy, a dzieciaki rozrabiały.

reklama
hej dziewczeta ja tak na prędce, bo zamawiam własnie na all zakupy i mam do Was pytanie, przeprasziustuam że tu ale:
jaki rozmiar kupujecie osłonek silikonowych do karmienia piersią? bo są s, m i l? i nie wiem od czego to zalezy? od wieku dziecka czy wielkości biustu???:zawstydzona/y::baffled:

Nef Smile_ a w jakich częściach Wrocławia mieszkacie ??? na skrzydlatej ( blisko stacji Kuźniki) jest cafe inspiracje, fajne zajęcia dzieciom proponują...w sobotę ide z moim łobuzem na darmowe zajęcia z panią dentystką...

kurcze Muro nie pomogę nie pamiętam jakie miałam :-( ale chyba s brałam bo ja mam ogolnie małe piersi i małe brodawki :/

Fel - lesnica.. ale moj maly zlobkowy, a ja zbytnio nie mam sily na jakies inne atrakcje.

Ja mam oslonki w rozm M. Nawet nie wiem czy dobre.. jak beda zle to kupie w szpitalu, bo widzialam ostatnio, ze maja. Chociaz do konca nie jestem pewna czy mi sie nie przewidzalo :p.

Mam chyba zgage.. pierwszy raz w zyciu. Mam wrazenie, ze mi sie tam cos pali.. Jakbym zjadla cos bardzo ostrego. Szok.

A ja się pochwalę zakupami ;-) Wpadłam dzisiaj do mojego ulubionego lumpka i kupiłam córci 2 pary butów pumy (adidasy i sandały) z metkami nowe w pudełkach :-) Ależ mam dobry humor :-)

majqa no to udane łowy, też bym się cieszyła

nie wiedziałam że są jakieś rozmiary jeśli chodzi o osłonki:dry:, ja na razie nie kupuję , jak będą potrzebne to wtedy wyślę M.
Jechaliśmy dzisiaj do miasta i z tego względu zrobiłam spaghetti na obiad, i ti nie żadne z paczki, ważne żeby szybko cos zrobić, i co , jadłam tylko ja:baffled:, bo oni nie lubią:wściekła/y:.Nie to nie

Jak męzu załatwiał swoje sprawy to weszłam do dziecięcego sklepum dużo takich pierdółek jak smoczki, czy środki higieniczne jednak wyszło taniej zamówić na all u jednego sprzedawcy, a że miałam czas to sobie ceny posprawdzałam. Kupiłem pościel, była akurat takiego producenta jak chciałam kupić na all, tam tak ładnie na zdjęciu wyglądała a na żywo takie badziewie, i kupiłam inna, też ładną. Kupiłam też paczkę pieluch z bella happy i taką spiralę do wózka czy łóżeczka bo było tansza niż na allegro. ździwiło mnie że nie było linomagu a ceny laktatorów powalały, mam nadzieję ze nie będzie mi potrzebny a w razie nawału wystarczą ręce:zawstydzona/y:

muro-ja mialam aventu uniwesralne i chyba za duze byly albo zle przykladalam:confused:no nic teraz kupie uniwersalne i male:tak:...
majqa-sssuper ze córa obkupiona w buciki ja bede musiala M wyslac do factory jak bede na pordówce zeby kupil mlodemu na wiosne jakies buciki:)ale powiedzialam mu zeby wpierw mi wysylal mms fotki zanim kupi:pPP

ale miałaś farta :-) majqa1 że akurat wasz rozmiar :-)

Smile_ no to na 100% zgaga, ja już sie nie kładę bez tabletki, ale męczy mnie dopiero jak sie kładę spać :[ mam koleżankę na leśnicy. jak ja jej zazdroszczę mieszkania wśród ludzi którzy mają dzieci w podobnym wieku :/ w śródmieściu była posucha, a tu na razie zimno to tez nie wiem jak to jest. bo w sumie sąsiedzi nasi to tu od 30 lat mieszkaj ai wszystko w wieku moich rodziców

reklama
Lenka ostatnio oglądałam program jak dobrze pamietam to chyba dawało sie tylko sól pieprz i prawdziwe zioła tj rozmaryn pietruszke i takie tam. Ale nie chce Cię wprowadzić w błąd :baffled: A ja właśnie wróciłam z m z małych zakupów i kupiliśmy te pieluszki Dada, rozek z wkładem i kocyk dla małej :-) Także fajnie ;-) Hmm zaraz podjem trochu chipsow paprykowych:sorry2:

Do góry