reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam sie i Ja

Wrrrrrr napisalam długgiego posta a mi syn go skasowal:baffled:ach te chlopy:-)...No nic tylko odpowiem...

Anila-przez ostatni tydzien na sniadanie wcinalam almette yogurtowy+dzem:-Dpychota

Iza-a ja ci powiem ze mi szybko leci czas od 30.tc najbardziej mi sie dłużył od 20.tc do 30.tc.Teraz tylko z górki...

Dostalam kase z Zusu musz jechac do rossmana ehhhh dla dziewczyn które maja karte rossnę jest promocja za wypelnienie ankiety dostaje sie 10% rabatu(na okres 21.02 - 28.02) nawet na rzeczy kóte sa w promocji oprócz mlek MM 0-6 miesiecy. Rossnet > Konkursy > Konkurs

My tez nie obchodzimy walentynek:)jak czlowiek byl mlodszy to fajna zajawka byla a teraz jak dla mnie dzien jak codzien:-D

reklama
oooo...ile miłosnych życzeń od samego rana. dziękuję dziewczynki- wszystkim duuużo miłości.

Ja obchodzę Walentynki (generalnie nie cierpię zagranicznych "świąt", szczególnie haloween - to takie zamiatanie pod dywan naszej tożsamości, kultury) - a 14 luty traktuję z przymróżeniem oka i chętnie świętuję. Dziś mamy zarezerwowany stolik na wieczór:):)

Dzisiaj urodziła znajoma z grudnia 2010. Z ciekawości zajrzałam na lutówki, bo ona lutówka 2013... Ile tam jest dziewczyn. Co chwile któraś rodzi. W poniedziałek chyba 5 dziewczyn urodziło.
Kurcze to u nas ciężko będzie osiągnąć taki wynik jak połowa pouciekała :(... Szkoda.

:-)
już z powrotem...

kupiłam parę drobiazgów - już nie będę na allegro zamawiać - różnice minimalne a koszt dostawy dobija...
ogladałam prześliczne przewijaki (51 zł) i inne gażety
muszę tylko jeszcze zdecydować jaką fride/aspirator kupić... najbardziej podoba mi się elektryczna ale kosztuje 92 zł a wymienne końcówki 20 zł 10 szt...

czy wasze dzieciątka też upodobały sobie jedna stronę i w nią sie głównie wypychają? już zapomniałam co to symetryczny brzuch ciągle siedzi z lewej strony...

i dzięki za rady co do spania... popróbujemy...

Cześć kobitki :)
Miłego walentynkowania!
Phelania gratuluję zasłużonego awansu ;)
Anila mój siedzi głównie z prawej pod żebrami, pytałam nawet lekarza czemu tak mu obok wątroby wygodnie i jak robił USG to okazało się że łożysko leży sobie z lewej więc mały wypycha się na prawo :tak:co do spania ja narazie nie narzekam ale pamiętam jak z córą pod koniec ciąży o 3-4 rano na spacery z psem chodziłam żeby męża nie budzić bo spać nie mogłam :/
Smile myślę że jak zaczniemy się sypać to może dziewczyny wpadną się pochwalić..

Smile-tez mi sie wydaje ze jak bedziemy sie rozpakowywac to dziewczyny sie pochwala;-)u mnie na Grudniówkach juz duzo dziewczyn odeszlo ale przyznaly sie ze niestety BB jest duzym pochlaniaczem czasu i jak niestety tez sie z tym zgodze ,jestem z deka uzalezniona od BB chyba bardziej niz od FB:-D...

Ja uwielbiam spac na prawej choc mlody mi nie daje i musze na lewej stronie spac ...juz mnie cale lewe biodro boli...

Phelania ja uwielbiam na prawym. ale z rozsądku kładę się na lewym potem dostaję parę uspokajaczy i kładę się na mój ukochany boczek :-) w pełni usprawiedliwiona...jak leże na lewym to normalnie jak by dreptał w miejscu, nie takie kopniaki tylko takie tupania, dopóki pozycji nie zmienię widać tez mu nie odpowiada

Melduję się.

K. skończył urlop więc pewnie będę częściej, a teraz postaram się choć troszkę nadrobić.

reklama
Moja mała lubuje sie rownież na lewej stronie:) także jest ok bo moja pozycja do spania to prawa:-) jak sie poloze na lewej to sie z lewej strony wypycha, nie wiem czy pupka czy główka ale boli ;-)

Do góry