Smile a mi teskacz wyjątkowo podpadł, pewnie nie wszędzie, ale w Magnoli zrobili jedna kolejkę, a ja już po łażeniu po sieciówkach, musiałam cały market przejść, żeby dostać się do tej jednej kolejki do kasy, potem znowu wycieczka, żeby do konkretnej kasy, oczywiście kasa pierwszeństwa nieczynna i tylko samoobsługowe, ale ja się na tym nie znam. A tu kręgosłup już mi wysiada, ależ byłam wściekła. Moja noga tam więcej nie postanie.
A jeszcze z zastrzeżeń, jednorazowe siateczki przy kasie - płatne, nawet jak proszek zaczął się mocno sypać, - musiałam zapłacić za siatkę, te woreczki na warzywa tak marnej jakości, że rozwalały się już powyżej 2 pomarańczy, niektóre warzywa nadpsute (M nie zauważył), promocja ryżu - 5 woreczków w opakowaniu, ale wszystkie opakowania pootwierane
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
ponadto fikcyjne promocje (weź 2 płać za 1... a przy kasie zonk - kasują za 2), fikcyjne zniżki (tylko wielkie banery o 70% zniżce, które nie miały odzwierciedlenia w cenie), ceny zabawek w okresie świątecznym znacznie wyższe niż w innych marketach
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
. A w necie znalazłam jeszcze nagrania, na których widać, że przyklejają nowe naklejki z ceną promocyjną, która jest wyższa niż pierwotna widoczna po podważeniu nowej ceny...
krucza a może podrasowałaby Ci koszula z italian fashion. Oni mają naprawdę dużą rozmiarówkę, ja mam piżamę ciążową w rozm. M, a w biuście mam 95.
Np taka powinna być dobra na 120 w biuście:
Koszula ciążowa RAMONA XXL ręk.3/4 Italian Fashion (2931161691) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo bezposrednio na ich stronie:
Ramona - promocje, wyprzedaże / Mama-dla ciężarnych i karmiących - ITALIANFASHION
Victoria koszula, rękaw 3/4 - promocje, wyprzedaże / Mama-dla ciężarnych i karmiących - ITALIANFASHION
a możesz jeszcze do nich zadzwonić i spytać się, które modele sa najszersze w biuście