[FONT=&]Witam dziewczyny, pół dnia nie miałam dzisiaj prądu i siła rzeczy - netu. Normalnie się poczułam odcięta od świata[/FONT]
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
[FONT=&] Z nudów upichciłam za to Lazagne na obiad, to M zadowolony, że mogliby mnie częściej odcinać[/FONT];-)[FONT=&]
A mnie coś bierze przeziębienie, gardło mnie boli i wypatrzyłam biały punkcik na jednym z migdałków. Modlę się, żeby to nie byłą angina
[FONT=&][/FONT]. Miałam przyjemność w tym roku i zdychałam prawie 2 tyg., a najgorsze, że amoksiklav (antybiotyk dla ciężarnych, bo akurat taki miałam pod ręka) nie działał i dopiero doszłam do siebie po zmianie antybiotyku.[/FONT]
[FONT=&]
kruczka[/FONT] na allegro się opłaca, ale musisz wcześniej zrobić sobie listę i zrobić jedne duże zakupy u jednego sprzedawcy, a wysyłka kurierem. Mi z takiej drobnicy wyszło jakieś 300-400 zł i mimo przesyłki na pewno coś oszczędziłam, bo na każdej głupocie było chociaż po 1-2 zł oszczędności, a czasami sporo więcej.
[FONT=&]pscółka[/FONT] ja swoje zakupy robiłam właśnie u wasal83, ale justinex też kojarzę, pewnie tez kiedyś coś kupowałam,
a łóżeczko kupiłam w zestawie u KRAK-WIT, wyszło mi jakieś 700 zł, ale miałam materac kokos-pianka-gryka, dwa zestawy pościeli haftowanej 3-el. (z ochraniaczem), kołderkę, poduszkę, 3 prześcieradła, przybornik, przewijak, falbankę pod łóżeczko i chyba gratis rożek z wkładem kokosowym. Myslę, że za 700 zł w żadnym sklepie stacjonarnym bym tyle nie kupiła.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smile ja chyba spakuję się w torbę na kółkach, wygodnie będzie wyciągać i powinna się zmieścić pod łóżko szpitalne
Madan możesz kupić na pierwsza wizytę u dzidziusia jakiś komplecik ubrankowy (np.śpioszek z kaftanikiem, dresik itp.) albo jakąś zabawkę (polecam zawieszki Lamaze, szczególnie motyla) albo coś bardziej praktycznego – paczkę pampersów (chyba bezpieczniej rozmiar 2) i dodatkowo jakiś malutki drobiazg dla dziecka (choćby skarpetki)
Tiramissu głowa do góry,u mnie też usg robione w dniu porodu zawyżyło wagę, nie pamiętam ile dokładnie, ale sie boczyłam, że jak to taka pomyłka
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)