reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Bishopka - Brzeg to nie taka dziura.. na pewno macie sklepy, w których znajdziesz to co potrzebujesz ;)..
Ja pod prysznic mam takie plastikowe japonki, które kupiłam w wakacje za 12zł ;)

Myszka - ja przez Ciebie zaczęłam pić wodę hektolitrami ;)..

Mój Antek z rana z takim tekstem wyskoczył... Hehe... Mówię do niego, że się nie wyspałam i bolą mnie teraz plecy. Szybko przyniósł mój telefon z sypialni i mówi "dzwonię do pana"... Sobie myślę - dzwoń. Nagle słyszę "Halo Pan. Ty możesz wyciągnąć tego Franciszka.. yy... z brzuszka.. yy mamusi... prooosze"
Jestem ciekawa jak zareaguje jak Franciszek już będzie z nami :p

witam bardzo wietrznie i czwartkowo,
ja od 7 juz nie spie. Dorotke zawiozlam do przedszkola. Doti ma dzis Dzien Babci i Dziadka w przedszkolu, musialam ja ubrac elegancko no i pech chicial, ze jak wychodzilysmy z domu to przewrocilysmy sie na lodzie no i Doti cale rajstopki na kolankach mokre. Nie wracalam ja przebierac bo jak pojade przed 2 zawiezc mame na uroczystosci to wezme jej nowe rajstopki.
Mam dzis dzien na wariackich papierach - o 2 zawiezc mame do przedszkola, o 3 zabrac Doti i musi jechac ze mna do gina bo nie beedzie nikogo w domu (mama jedzie na echo serca o 15.30). Okna musialam umyc bo juz nic nie bylo widac, tak zaciapkane przez ostatnie dni + dym z komina...uff obiad nastawic i troszke odpoczac..
myszka, lenka ja po pierwsze bardzo malo pije (okolo 1 litra dziennie wody mineralnej ale jak policzy sie jeszcze herbatke to moze wychodzi okolo 2 litrow), ruchow nie licze bo dzidzia jest nawet dosc aktywny szczegonie wieczor jak sie poloze spac. Polozna mowila mi ze 3 razy dziennie powinno sie liczyc ruchy przez godzine (rano, poludnie, wieczor) i ma byc min. 10/1h

smile masz kochanego synka :-) szybko by chcial widziec dzidziusia:-)
moja corcia to chodzi po domu i mowi wszyskim ze ja strasznie krzyze bola i ma kurcz dupci. A jak sie umyje to wola "mamusiu zobacz co ma moj dzidzius, szybko, rusza sie"

Hej dziewczynki, ja za to wyspałam się dziś, może dlatego, że już nie muszę się budzić 2 razy w nocy na leki... :)

co do ruchów,jak byłam w szpitalu dostałam taką karteczkę i od 9 do 19 musiałam naliczyć tych ruchów 10 i zakreślić odpowiednią godzinę na tej kartce. U mnie było tak, że zazwyczaj do 10-11 już te ruchy naliczyłam i później miałam spokój.

smile
kochany ten Twój synuś :)

Hello :-) U mnie tez wietrznie niestety:dry: już mam za sobą sprzątanie , pranie i gotowanie także zabralam sie tez za siebie troszkę bo wstyd w lustro było spojrzeć :dry::baffled: Hehe :zawstydzona/y: Ja jakoś nie pije za specjalnie tak dużo wody ale herbatki za to tak chociaż wiem ze za dużo to nie zdrowo:/ smile hihi masz uroczego synka:-)

hej hej:)

U nas tak nieprzyjemnie wrrrr roztopy wiatrzysko gdzie jestes Wiosno???:dry:Ja to nie licze ruchów jak Marcelek nie da o sobie znac to dopiero zaczynam dzialac:pPPczyli czeko i woda:-DDzis M mnie zawozi do kolezanki posiedze pogadam oczywiscie z młodym hehehe:-)Jakas nie wyspana jestem pije juz 1h kawe i dopic nie moge;/ moje strasze dziecko ma jakies w nocu napaday gadania:-Dwstaje o 2 w nocy siadzie w łóżeczku i gada do 3.30:szok:hehehehe moze lunatykuje;)

Smile- ale Antek jest kochany:) kiedy moj Alan bedzie taki kumaty:confused:

U mnie też zmiana pogody, a w brzuszku zmiana pozycji:-D. Bardzom łatwo mi to rozpoznać, bo teraz czkawkę w innym miejscu czuję. A już było tak pięknie główką do dołu:-(Teraz główka z prawej, pups z lewej, a nóżki oczywiście na pęcherzu:cool:

hej, pojechałam dzisiaj do labu na badanka, i przy okazji pochodziłam za przebraniem choinkowym dla córci, i się dorobiłam, brzuch mnie boli i plecy, ale kostium Belli z Pięknej i bestii jest :-):-D mam tylko nadzieje, że te bóle to z przeleżenia i nic się nie stanie

reklama
Do góry