reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Kruczka - współczuje. Ja czasami wyjeżdżam z małym do moich rodziców to jakoś mi mojego nie brakuje.. pewnie jakbym miała w domu siedzieć to bym zwariowała.

Nef - ja Antka rodziłam 22 grudnia i ostatni miesiąc chodziłam spuchnięta.. Co z tego, że była zima i grzejniki pozakręcane w domu.. Teraz pewnie też mnie to czeka.. :/. Jak na razie jeszcze nie zauważyłam spuchniętych nóg czy rąk

reklama
Felidae spróbuj pić miód, mnie kaszel trzyma już 4 tydzień, napady są rzadziej, ale lekarka mi mówiła, że taki kaszel to może trwać i trwać. Też brałam duomox, no ale przede wszystkim piję miód i jest duuużo lepiej :)

Kruczka mojego lubego prawie wcale nie ma, rzadko wraca zza granicy, teraz był miesiąc z nami więc było fajnie, no ale jeszcze trochę i ja się przeprowadzam do Niego. Nie chciałam rodzić po za Polską, po za tym jeszcze ciągnę studia...

A u mnie słoneczko jest! I nawet mrozu nie ma, szykuje się odwilż...

Witam ptaszek86.. zapraszam do pisania z nami :)

Wyjęłam małemu kolejkę lego duplo.. Siedzi od godziny i się bawi.. Normalnie dziecka nie ma :p

20130127_112201.jpg

Smile_
user-online.png
będę pisać w miarę wolnego czasu;) właśnie przeglądam laktatory na necie i się tak zastanawiam czy będzie mi to w ogóle potrzebne??? to moja pierwsza ciąża więc trochę błądzę w kompletowaniu wyprawki:confused:

jestem z okolic Rawicza (wielkopolska), prawdopodobnie będzie synek, to moja pierwsza ciąża, w związku małżeńskim jestem od 20 sierpnia 2011 roku. mały dzisiaj dał mi popalić w nocy, prawie nie spałam w nocy tak się wiercił:happy2:

reklama
to tak jak ja, też moje pierwsze dziecię i też nie ogarniam wszystkiego, ale się nauczymy ;-) tutaj na szczęście jest dużo mamusiek więc pomogą

u mnie też synek, tylko dla odmiany mnie od samego rana dzisiaj kopie, odkąd wstałam to on jeszcze nie spał, ciągle aktywny :)

Do góry