reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

na kiedy dokładnie masz termin? ja 18 kwiecień, może maleństwo poczeka jeden dzień i urodzi się 19 kwietnia czyli w moje urodziny:-) masz już jakieś rzeczy dla maleństwa?

reklama
ptaszek86 - z laktatorem bym poczekała. Nie wiadomo czy się przyda. Mi maż kupił gdy już byłam w szpitalu z małym.. przydał się kilka razy i później tylko leżał. Zawsze możesz sobie poszukać na allegro aukcji gdzie wysyłają w 24h. Jakby był potrzebny to mąż Ci może zamówić.. albo sama zamówisz jak wrócisz z szpitala. Laktatory za zwyczaj mają jakieś standardowe końcówki. Ja sobie teraz już kupiłam odpowiednią końcówkę, bo ostatnio miałam za dużą i może dlatego laktator się nie sprawdził.

http://allegro.pl/medela-koncowka-lejka-personal-fit-21mm-roz-s-i2911523507.html

Ja mam termin na 18 :)... Tylko bardzo liczę na to, że mały zechce wyjść trochę wcześniej :p. Zaraz po świętach byłoby najlepiej :p

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie, mam nadzieję że dziś będziecie leniuchować . mój T ma jeszcze dziś do wytapetowania jedną ścianę i koniec:-) robót w sypialni, ale niestety nie koniec w iinych miejscach.

wczoraj wieczorem g22:30, my już w łóżku, a tu huk w kuchni- jakieś szkło słychać leci:szok:. T się pozbierał i poszedł sprawdzić. okazało się że wystrzelił sok z burakóww szklanej butelce, fabrycznie zamknięty. wyjęłam go z lodówki bo okazało się że nam się przeterminował i zamiast wynieść od razu do śmieci to postawiłam na blacie nad śmietnikiem w kuchni. cała kuchnia wyglądała jak po zbrodni:szok:, sprzatania masę a i bez malowania się nie obejdzie, z czego oczywiście jak cholera cieszy się T:wściekła/y:. całe szczęście że nikogo w kuchni nie było i nikomu nic się nie stało

wszytskie pozdrawiam i życzę miłej niedzieli

ptaszek-witaj

Smile_- te wielkości końcówek dobiera się do rozmiaru piersi czy jak? ja od zawsze mam duży biust więc to istotne dla mnie, bo kupić a się może nie przydać. jeszcze trochę mam czasu to się zastanowię. ponoć w szpitalu mają awaryjne, więc jak co mogę dopiero kupić po powrocie do domu.
muro - mi kiedyś butelka z coca-colą wystrzeliła, i też kuchnia była do malowania, sufit szczególnie, wszystko się kleiło. dwa dni zajęło nam mycie

muro - niezły numer:szok:, mi tak kiedyś wystrzelił przeterminowany żurek, niemalże w twarz:-D

ptaszek - witamy, witamy:-) a czemu mówisz, że chyba chłopak? u mnie już 3 razy siusiak potwierdzony?:-D

ptaszek ja mam termin na 21 kwietnia. Dla dziecka nie mam nic oprócz ubrań. Na razie nie mogę nic kupować, bo w marcu czeka mnie przeprowadzka i dopiero wtedy będę mogła wszystko kompletować, na razie niestety muszę się wstrzymać

Witajcie Brzuchatki:)

U nas bardzo ladnie tzn słoneczko ale bardzo mrozne zastanwiam sie czy nie wyjsc z młodym na sanki,ale boje sie ze mi sie zaziebi az szkoda tego sniego bo od przyszlego tygodnia ma byc odwilż buuuu....:eek:i bedzie chlapa..

Ptaszku-Witaj:) My mamy termin na 15 kwietnia;) ale w szpitalu robili mi USG i przeniesli na 17 kwietnia akurat w moje urodzinki:-D:szok:ale bym miala suprise .Co do laktatora zgodze sie z Smile takze zakupie po porodzie (lub moj M) zalezy jak z pokarmem bedzie...

Dziewczyny uwierzcie mi ze nie potrafie usiedziec w jednym miejscu po tym szpitalu:) caly czas cos musze robic jeszcze jak wczoraj stanelam na wage to juz calkiem lipa ale od wczoraj nie jem słodyczy i narazie cisza:-Dciekawe przez ile:-D...

Nef- mi puchna dłonie...nie wiem czemu ,woda sie zbiera czy co:confused:kostki i nóg jeszcze widac:-D...

Ide was jeszcze poczytac..i zajme sie troche mlodym bo mi wchodzi juz na głowe:cool2::cool2::sorry2:

reklama
muro - u mnie tak wystrzelil korek od wina w karafce , nic sie nie rozlało ale wytukła mi sie cala seria kieliszkow w barku :D

ptaszek - witaj :)
ja mialam laktator reczny i mi sie nie sprawdzil, do tego byly problemy z karmieniem wiec u mnie laktator byl niezbedny,. teraz tez kupuje... mysle ze mozesz sie wstrzymac z zakupem na razie i zobacz czy w ogole sie przyda :) wiekszosc poradni laktacyjnych ma laktatory na wypozyczenie w razie co :)

u mnie termin na 10 ale chce ur najdalej 1 :p

Do góry