reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam piątkowo :-) życzę wszystkim miłego dnia i weekendu:-)
Ja tylko z doskoku ostatnio, troszkę nie ogarniam przygotowań:tak:

Ostatnio pobolewa mnie brzuszek więc dzisiaj pierwsza dawka magnezu idzie po nóż, mimo że ginka mi powiedziała żebym nic nie brała, bo wszystko jest ok...
dziewczyny czy ten chela-mag-b6 będzie ok??? to dawka 555g?

A ja mam najazd rodzinny na weekned, więc dzisiaj sprzątanko, już zaczynam teraz bo nie chcę się przepracować :tak:

Także miłego dnia wszystkim brzuchatkom życzę i dużo zdrówka!!!

reklama
alex2 mi ginka zaleciła asmag forte, ale trzeba brać 3x2 a ja zwyczajnie zapominam i też biorę ten chela- jako jedyny pomoaga mi na moje skurcze w łydkach :)

Ja w ten weekend leżę plackiem i tyle :)

Zaraz lecę po receptę na moje leki, bo wczoraj się zorientowałam, że wystarczą mi do niedzieli... niby tabletek dużo ale jak się bierze po 6 na dobę to jakoś uciekają :p

Miłego dnia :)

hej witam sie

Mieliśmy jechac z młodym na kontrole ale miejsc brakuje, dzwoniłam, i skoro gorączka zeszła już z 39 ( wczoraj o 14 jeszcze taką miał) to mamy czekac do poniedziałku. Męzowi sie tez polepsza. tylko mnie kurcze cos ciśnie w uszach i koło nosa :-( w piersi nadal dusi a dzis 3 doba duomoxu :[ już mam schize ze snowu dzidzia bedzie chora po porodzie. z Misiakiem leżalam 10 dni przez zakażewnie wew. maciczne. miał jednostronne zapalenie płuc...wiec mam doła znowu. jedyny plus jest taki że pensja o czasie :-) wie c kupie zaraz ochranicz na łóżeczko i może lepiej sie dzieki temu poczuje ;-)
miłego poranka życzę...

Felidae zdrówka dla Was wszystkich, oby już wam przeszło...

Ja jakoś noc przespałam, teraz czuję trochę ale na razie nie biorę tabletki, a co do usunięcia to musiałam, bo był bardzo połamany i miał rozwarstwiony korzeń i przez ciąże się bardziej łamał i psuł brrrr

Jak się pogorszy to dopiero pojadę, ale mam nadzieję, że już tylko lepiej będzie i wydaje mi się, że on tak boli bo dentysta po usunięciu mi tam jeszcze skrobać musiał w kości, bo ten ząb był taki zepsuty...

a najgorsze jest to, że ja naprawdę leczę te zęby, tylko ja mam takie słabe, że u mnie mała dziurka na wierzchu, a pod spodem masakra, sorki że tak ze szczegółami ;-)

Oliwka mnie tez sie tak zeby psuja, ze jak pojawia sie ubytek to po otwarciu zeba jest wewnatrz krater...taki urok do tego panicznie sie boje denysty... Ale ostatnio udalo mi sie trafic na super dentyste i jakos mniej mnie to przeraza. Na tyle dobrego, ze pozaleczal wszystko w pierwszych tygodniach ciazy.

Heja

Mam pytanie do mam na L-4, czy Wy dostajecie zwolnienie na okres 4 tyg, tj. od wizyty do wizyty?Bo coś mi się kojarzy, że ktoś pisał, że dostaje L-4 na 2-3 tyg i co wtedy? trzeba częściej łazić do gina i płacić za dodatkowe wizyty?:dry:

Felidae
zdrówka Wam zyczę

Oliwka trzymam kciuki, żeby już nie bolało

Dziewczyny, po ciąży zróbcie sobie zdjęcie rtg zębów, na nim dokładnie wychodzi gdzie są dziury. Moja siostra niby wszystko miała wyleczone, dentysta zrobił jej zdjęcie a tu trzy dziury jakieś takie w środku.

Nef wiem, że zwolnienie może wypisać Ci nawet lekarz rodzinny, nie musi być to ginekolog. Po za tym u mnie jak idę po receptę czy zwolnienie, za wizytę nie płacę...

Nef ja byłam 4 stycznia i dostalam do 3 lutego. teraz wizyte mam w poniedziałek 28 stycznia dla tego, ze sa ferie i dr jedzie z dzickiem swoim poszusować...ale ja już 30 tydzien wiec teraz i tak już wizyty chyba częściej sie zaczną :-(

madan mnie sie okropnie zęby sypnęly po ciąży :-( na wierzu było ok a jak tylko rozborowała to wpadała w kanał niemalże brrrrrr

reklama
Oliwka trzymaj się dzielnie

Feli zdrówka dla chłopaków i Ciebie oczywiście. No i gratuluję równych 30 tygodni ciąży:-)

Nef ja dostaję zwolnienie od wizyty do wizyty. Jak mam wizytę za 3 tyg to na tyle dostaję zwolnienie, jak co 4 tyg to na tyle. Tym sposobem na wizycie jestem zawsze ostatniego dnia zwolnienia i dostaję następne.

U mnie dziś "Kolęda", a mój K. oczywiście w pracy, czyli będę sama. A jeszcze moja kolej na umycie klatki schodowej, także idę działać;-)

Do góry