reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Kruczka, na mnie nie działalo nasienie męskie, więc nie wiem jak się to ma do terminów. Nie słyszałam jednak o jakimś okresie wstrzemięźliwości seksualnej w prawidłowej ciąży.
Pianko, jak widać hormony mi buzują :-D

Co do rozkładania nóg, to u nas jest post :-) i jak ostatnio mojemu w kłótni powiedziałam, że tylko moja doopa się dla niego liczy, to mi powiedział, że mojej doopy, to on już nie widział 7 m-cy :-D:-D Może się doczeka, na zajączka ;-):-D

reklama
Bishopka... hahahahahahahahaha no rozlozylas mnie ta doopa :-D ja tam od 36 zaczynam sprzatanie, mycie okien, uzywanie eMa to pewnie bedzie uciekal przede mna... bo teraz biedniutek sie boi mimo braku zagrozen i labiryntu jaki ma moja szyjka (5cm) nie i koniec i jak nalegam to do lozka idzie jak ja juz padne;-) wiec od 36 to ja mu spokoju nie dam;-)

Lenka kochanie dziewczyny maja racje, facet w obsludze jest prosty... trzeba wyraznie powiedziec co chcesz, oni nie mysla ;-)tak jak my :-D

lenka - no ja mojemu nie odpuszczam:-D i jeszcze go przygotowuję psychicznie na to, że jak będzie dzidzi to jeszcze więcej będzie miał roboty. Ale przepraszam, nie chiałam sie wciskać ze swoimi radami;-).

reklama
oj dziewczyny, ale się uśmiałam:-D nadrobiłam Was od popołudnia, było tego trochę:tak:i z tego wszytskiego to zanim dotarłam do końca to już zapomniałam co której miałam odpisać:-).
lenka- a kopnij go w tyłek z tym opałem i powiedz że się potknęłaś:-)- żartowałam, ale przytulam Cię mocno;-)
a ja jeszcze chciałąm napisa , że jak którejś dłużej nie ma to mnie się smutno robi bo nie wiadomo co myśleć, pół biedy jak jesteście na fb, czy gdzieś indziej, ale czasem martwię się czy wszytsko u Waszych maluchów i u Was ok, dajcie czasem znać;-)

Do góry