reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Tylko ze M pracuje cięzko, przyjdzie do domu pewnie o 19 .30, i to w takim zimnie więc nie zwaliłabym na niego gotowania, ale mogłby się zainteresowac, zapytać jak się czuję, sam z siebie zmywarkę rozładować, ot takie pierdoły ale jednak wskazujące na jakieś zainteresowanie.

Co do słodkiego to też jem i tyłek rośnie, najlepiej jak nic w domu nie ma, bo u nas na wsi sklepu nie ma to nie wyskoczę sobie kupić.No ale dzisja zrobiłąm tartę z jabłkami, pół zjadłam:zawstydzona/y:

Pianka :-Duśmiałąm się z tej bitej śmietany, ale ja tez uwielbiam takie zestawy :zawstydzona/y: o jeny, zauważyłam, że piszę co uwielbiam i wychodzi na to, że uwielbiam wszystsko co słodkie :szok:
Mam do Was pytanie, czy te terminy porodu są wiarygodne ?? a jak tak, w którym tygodniu jest najdokładniejszy ? Bo mi w 22 wyszło 02,04, a w 23tc 07,04 :szok: a z om mam 04,04 :rofl2:
edit:
Lenka, to współczuje kochana i przytulam...

Oliwka, tak sobie oglądam te Twoje suwaczki i myślę, że mogłybyśmy zostać rodziną :-Dja mam córkę 16 lat, Ty syna - para jak ta lala :-D Ty masz córkę 11 lat, ja syna 13 :-D kolejna para, a jak spodziewasz się synka, to mamy trzecią parę, bo ja oczekuje dziewczynki :-D

Jejku, dziewczyny zostawcie już te fb i wz w spokoju !!!!!! Swoją drogą tez nie rozumiem dlaczego to Dotka jest na tapecie, bo co? bo jest moderatorem?Ze swoich obowiązków się wywiązuje, tu pilnuje....

Ostatnia edycja:
Lenka to są chyba uroki pracy na gospodarstwie. Niestety jest to praca na 24h i nie ma od niej urlopu czy chorobowego. Choć sama wychowałam się w mieście, mam praktycznie całą rodzinę na wsi i jestem w stanie zrozumieć, że jest Wam ciężko. Po prostu nie możecie wyjść z pracy i zapomnieć o niej do następnego dnia. Dlatego podziwiam zarówno ciebie jak i męża.

z tego co mi wiadomo najdokładniejszy jest z usg z okolic 10, 12 tyg. No chyba zę wiesz dokładnie kiedy miałaś owulację, ja w poprzednich ciązach termin miałąm wyznaczany z usg, bo mam nieregularne miesiączki, do tego między 1szym porodem a 2 nie miałam jej wcale, pierworodnego rodziłąm 8 dni po terminie, młodszego 7 dni przed. Teraz tez mam termin z usg, który dokładnie pokrywa się z obserwacją cyklu i owulacja, a u Ciebie \Bishopka nie ma dużej rozbieżności więc sie niczym nie przejmuj:-)

Dzięki Lenka. Niby nie ma dużej rozbiezności, ale synka urodziłam 11 dni po terminie i dziś nie ma już go z nami. Teraz chciałabym tego uniknąć,a lepszy byłby termin 02,04, czyli przed terminem :-) Ciąża planowana, więc termin znam co do godziny, można powiedzieć :-) ale z małym tez tak miałam, i co ? :-(Musze czekać....

oj wywolalam paczkowe apetyty a niby przy dziewczynkach ciagnie na slodkie... kidy w tym roku wypada nam tlusty czwartek? ale sobie pofolgujemy................... mniammm:-D

reklama
Do góry