reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Bishopka heeeeeee no faktycznie, tylko, że to trzecie to też dziewucha ale mój syn całkiem fajniutki,więc zachwalam... córcia też rośnie modelka hhh także kto wie heee

reklama
u mnie termin z miesiączki i z USG wypada dokładnie tego samego dnia 21 kwietnia, więc liczę na to, że urodzę w miarę w terminie, najbardziej boję się przenoszenia.

lenka - aaaa, bo widzisz Ty czekasz, że sam się domyśli, a to tak u nich nie działa:no:. A spróbuj prosić o konkrety, a potem podziękuj (forma podziękowania dowolna;-)), u mnie to działa:-)

Bishopka - ja pytałam gina, który termin mam podawać i mi powiedział, że ten z OM

Kruczka na WZ szału z ilością postów też nie ma :) choć ja tam nie narzekam bo i tak mam mało czasu a tak przynajmniej jest szansa doczytania :-D
Bishopka ulala widzę że jeszcze swatasz w wolnej chwili ;-)ja się trzymam terminu z OM teraz mam na 14-tego a z USG ciągle wychodzi 7-8 kwietnia, z córą miałam naprawdę różniaste terminy z USG czasem nawet 20 dni różnicy między OM a USG:baffled:

Tak a propos rozkładania nóg przed mężem, to jest jakiś okres w trakcie ciąży kiedy nie można? W sensie, żeby nie wywołać jakichś przedwczesnych skurczy?

Pscółko, wiem, który podawać, chodziło mi raczej o to jaka jest szansa porodu w terminie wychodzącym w/g usg. Tak czy inaczej u mnie to wszystko prawie w jednym tygodniu:-)
Oliwko i moja panna śliczna, interesuje się makijażem i cyka sobie fotkę za fotką, a nastepnie wkleja je na blogu. Kiedyś Ci pokaże jak będziesz chciała.

Bishopka ja sobie nawet nie wyobrażam Twojego strachu, ale będzie dobrze, taaak Cię mocno ściskam, a co do terminu, te co maja na początek kwietnia zaczną sprzątać na święta, męzów używać to raz dwa na porodówke trafia, ja to dopiero po wielkanocy moze jakiś seksik na wywołanie zaaplikuje, no chyba ze szyjka wcześniej zastrajkuje, no nic uciekam po mleko, chłopców do wanny, miłego wieczoru

Tasia - to ja sięnastawiam na termin, "byle nie katastrofa smoleńska" i "byle nieurodziny teściowej" (17.04), termin z OM mam na 12, czy 13.04, muszę toodgrzebać:-D
Bishopka - ok,załapałam;-). Słyszałam rozbieżne dane od 2 do 8% rodzących dokładnie w terminie.

reklama
Pscólka jak mam z każdą pierdołą się prosić to wolę wcale bo ile można, co ja już tej zimy się nasłuchałam stękań , bo teraz to on nosi opał, i non stop te same tłumaczenia, ale dziękuje Wam za wsparcie , od razu mi lepiej :tak:
dopiero co zobaczyłam że wskoczyłm w 3 trymest

Do góry