reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja sobie dzisiaja postanowiłam nie jeść słodyczy i doopa, chłopcy dostali czekoladę truskawkową i się z mamusią podzielili, na wagę wolę nie wchodzić, w ogóle źle mi ze sobą, twarz zrobiła mi się jak balon a gdzie tu do kwietnia:-(, nie wiem jak później zrzucę , u mnie wcale tak samo z siebie nie spada, trzeba wysiłku i wyrzeczeń

Pscółka jak tam

reklama
Hej, no trochę to trwało, ale jestem. info na właściwym wątku. Generalnie na szczęście to nie układ rozrodczy boli:-)
Teraz musze poleżakować:-D Dzięki za wszystkie kciukasy, niestety przez całą nieprzespaną noc różne głupie myśli mi przychodziły do głowy:laugh2:

jestem po glukozie i mam wyniki nie za chalo bo powyzej normy dzis mam wizyte ale pytam was najpierw co jak sa normy przekroczone co wtedy?

Troszke powyżej normy mogą być wyniki cukru.
Phelania, ja to wyglądam jak kometa Halleya :-D i czuję się jak lokomotywa Tuwima :crazy: cięzka, ogromna i pot ze mnie spływa :-D
Muro, biedactwo, wyobrażam sobie jak musisz ciepieć widząc te wszystkie słodkości, ale może jakiś owoc można ??

robiłam dzisiaj z Gosia laurki dla Babci i Dziadka... i o ile jedną sama pokolorowała i przykleiła serducho z napisem, to drugiej już jej sie za bardzo nie chce kończyć. I zastanawiam się, czy odpuścić i zostawić jak jest czy coś tam sama dokolorować po dziecięcemu. To dla teściowej - ona mało sentymentalna, więc pewnie i tak nie doceni starań dziecka, czy moich:baffled:

P1120543.jpgP1120542.jpg

reklama
Asiak25 jak to zrobiłaś, że jutro masz wizytę u diabetologa?
Ja dostałam skierowanie na Kopernika Uniwersytecki. Od dwóch dni się nie mogę do ich dodzwonić, żeby termin ustalić. Jestem chora więc nie pofatyguje się tam osobiście!
Z owocków tylko jabłko, grejpfrut, ananas-tak mówiłam mi położna.
Ograniczyć białe pieczywo i nie jeść nabiału na śniadanie i takie tam różne pójdziesz jutro to się pewnie dowiesz.
Mało piszę bo już paluch mnie bolą od mierzenia sobie cukru 5xdziennie.

Do góry