reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witam sie i Ja..

U nas nocka bardzo ładna młody zasnał po 20 a wstał o 6 dałam mu smoka i dalej poszedł spac i tak przespał do 9 wiec jestem wypoczeta:)

Goraczki w nocy nie miał ale znów ok 11 38,4 to co Ibum ..pomarudził troche i o 12 polozylam go spac..mam nadzieje ze to zeby:/

Wlasnie ogladam Super Nianie na TVN STYLE łoooo matko dwóch braci-katastrofa:-D:-D....

reklama
Cześć dziewczyny,
życie bez słodkości to życie bez przyjemności. Nawet nie czuje kiedy rymuje:-).
A poza tym najbardziej brakuje mi owoców. Musiałam odstawić banany, pomarańcze, mandarynki a jestem ich taką fanką:-(
No nic żeby poprawić sobie humor kupiłam sobie na all piłkę do siedzenie.
Przez ostatni tydzień bardzo bolało mnie spojenie łonowe. Przewrócenie się z boku na bok było problemem. A teraz jakby mniej. Mam nadzieję że kręgosłup się poprawi bo ból budził mnie w nocy i bolał w każdej pozycji. Fajna ta piłka.
Pszczółka trzymam kciuki. Ja ostatnio miałam remont i bardzo starałam nie przemęczać, ale to wkurza kiedy jest nie posprzątane a ja sobie leżakuje.

Aktualnie leżakuje cały dzień bo dopadło mnie jakieś choróbsko. Wcześniej leczyłam się miodem, sokiem z czarnego bzu, sokiem z malin a teraz pozamiatane.
Kupiłam *spam*, ale cukier mi po im skacze.

Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo.

Cześć dziewczyny,
życie bez słodkości to życie bez przyjemności. Nawet nie czuje kiedy rymuje:-).
A poza tym najbardziej brakuje mi owoców. Musiałam odstawić banany, pomarańcze, mandarynki a jestem ich taką fanką:-(
No nic żeby poprawić sobie humor kupiłam sobie na all piłkę do siedzenie.
Przez ostatni tydzień bardzo bolało mnie spojenie łonowe. Przewrócenie się z boku na bok było problemem. A teraz jakby mniej. Mam nadzieję że kręgosłup się poprawi bo ból budził mnie w nocy i bolał w każdej pozycji. Fajna ta piłka.
Pszczółka trzymam kciuki. Ja ostatnio miałam remont i bardzo starałam nie przemęczać, ale to wkurza kiedy jest nie posprzątane a ja sobie leżakuje.

Aktualnie leżakuje cały dzień bo dopadło mnie jakieś choróbsko. Wcześniej leczyłam się miodem, sokiem z czarnego bzu, sokiem z malin a teraz pozamiatane.
Kupiłam *spam*, ale cukier mi po im skacze.

Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo.

Bo Pernalen jest słodki jak ch****a....wrrr moze kup sobie tej samej firmy Grip Care....to sa proszki

Phel- no patrzę i oczom nie wierzę w tv:szok: masakra jakaś:no:
olk86a- ja to mam depresje bez słodkości:-(. dziś się skusiłam na kostkę czekolady. jejku, jak mi błogo było przez moment:-p

Nadrabiałam Was na raty i połowę zapomniałam :crazy:
Pscółko, mam nadzieję, że wszystko ok, trzymam kciuki &&&&&

Co do nasienia męskiego, to niekoniecznie wywołuje skurcze, raczej powoduje zgładzanie szyjki, a co za tym idzie, to właśnie skurcze, nie u wszystkich na szczęście :cool::-D
Któraś pisała o aukcjach za 600 zł, to bardzo mało, ja licytowałam paczkę i poszła za 1000 :szok: a mnie się od razu włączył kalkulator ile miałabym nowych ciuchów z przecen :-D
Kwestia słodkości i mnie mocno dotyczy, zwłaszcza czekolada:szok: zjadam tabliczke na jedno posiedzenia, a doopa rośnie :szok:

Bishopka- doopa jak doopa, ale ja nie mogę przez tę nieszczęsną glukozę.:-(. nie moge cukrów i węglowodanów i tłuszczy.... ciężko tak:-(. czasem mam małe grzeszki:zawstydzona/y:, ale się staram:tak:

reklama
muro-szybko zleci zobaczysz ja tez sie meczylam tak w poprzedniej ciazy mozesz sobie kupic gorzka czekolade i jesc 2-3 kostki dziennie jak masz taka ochote ,ja nie lubilam ale jadlam to mi pomagalo ze slodyczami:) ale co sie nie zrobi dla malenstwa;PPP

Bishopka- ten tyłeczek to nie rosnie ot tak:) Kruszynka sie urodzi i zgubisz KG ja to juz zarzucam tyłkiem jak typowa murzynka:-D

Do góry