reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
eevciaa -dobrze ze juz jestescie w domku:tak:trzymaj sie kochana i uwazaj na Siebie

zozzolka
- moze Ci zatruje ten ząb i tyle bo jak jest do wyrwania to nawet jak bedziesz z trutka chodzic do konca ciazy i tak sie nic nie stanie..gorzej jakbys chciala go leczyc...to wtedy musisz go zrobic za 2 tyg ..najlepiej idz i sie dowiedz :tak:..

Dziewczyny ale wam zazdroszcze tych paczek z ubrankami i wyprawka ja jestem twarda:)))) czekam jeszcze..

Młodego wykapailsmy z M dostał na noc Ibum i zobaczymy, mam nadzieje ze ta noc bedzie spokojniejsza choc niunio sie kreci:eek:wiec nie wiem jak to sie skonczy:-(

pscółka ja też bym wysuszyła pranie, bo nadmiar wilgoci tez powoduje, ze pranie śmierdzi
ale może już po jednym praniu zniknie smród fajek?
w sumie to poczujesz przy pierwszym prasowaniu, zauważyłam, że para wywołuje jakieś różne zapachy (a raczej smrodki) ze środka materiału

eevciaa dobrze, że już w domu:tak: dbajcie o siebie - ty i maluszek:tak:

pscółka
nie forsuj się tak, jeszcze zdążysz wszystko porobić - lepiej codziennie, ale po trochę, niż wszystko na raz

Dzień dobry...
ja od 6 na nogach. młodego do przedszkola wozimy na drugi koniec miasta, straaasznie marudzi, to nie to co wyjsc przejsc przez ulice i byc ha ha :-) oj ma szkołę życia a my z nim...teraz wozi mąż bo ma urlop, za od poniedziałku ja. juz sie zmeczyłam na samą myśl ha ha :-)

Witam piękne Panie. ja na nogach od 6:40, spać nie mogłam już . po śniadaniu i kawie.
pscółka- mam nadzieję że wszystko ok?
ja to chyba do fryzjera się dziś umówię. miałam zapuszczać włosy, ale brzydko się układają i chyba troszkę je dziś podetnę:zawstydzona/y:, żeby jak człowiek wyglądać.:-)

reklama
muro - no niestety przez całą noc nie spałam i przez całą noc bolało (ból tak 5 w skali do 10), teraz też boli. Nospa i magnez nie działa. Boli tak jakby w środku za kością łonową. Zaraz jeszcze chyba zadzwonię do mojego lekarza, a jak nie uda mi się pogadać to chyba na IP podjade, bo wizyta dopiero w sobotę:crazy:

Do góry