reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

cześć dziewczynki,

naprodukowałyście, nie będę nawet próbowała nadrobić :zawstydzona/y: ostatnie dni czuję się fatalnie, nie mam na nic sił...dodatkowo goście: jedni wyjeżdżają inni przyjeżdżają

miłego dnia

reklama
Witajcie :)

w poniedzialek robilam test, we wtorek bylam na wizycie u gina.... termin na koniec kwietnia :)
jesli pozwolicie przylacze sie do Was :)

Cześć dziewczyny,
wczoraj byłam u lekarza. Potwierdził ciąże, serce bije, ale niestety mam krwiaka na macicy.
Ciąża jest zagrożona mam l4 leże w domu. Mam tabletki duphaston. Jestem po prostu przerażona.
Któraś z was miała coś takiego?

Co wiecej powiedzial lekarz?
trzymam mocno kciuki za Ciebie i dzidziusia. Ja w pierwszej ciazy mialam zylaki na macicy- w tej pewnie tez beda- a to oznacza bole ;/

Shy, ja biorę Prenatal. Koszt 45 zł. Strasznie drogie te tabsy dla ciężarnych.
Kruczka, to dobrze, że już jest lepiej. Oby tak dalej.
Olka, kciukasy aby wszystko było ok. Na pewno będzie, trzeba wierzyć.
Dotkass, dużo siły.
Notka, Pamuk witajcie :-).

Piękny dzień się zapowiada, spędzimy go na działce. Ciotka młodego będzie, to może przez chwilę da mi odpocząć.

lekarz powiedział że są to pierwsze objawy poronienia???!!!!!
serce bije ładnie ale krwiak jest taki jak fasolka.
Później mówił że trzeba leżeć i być dobrej myśli.
Ogólnie w moim przypadku bóle w podbrzuszu to nic dobrego.
Jeśli pojawi się krwawienie to natychmiast do lekarza.
Do tej pory nie miałam żadnych plamień.

hej dziewczyny

ja dziś w domku odpoczywam choć tak nie do końca bo już drugie pranie zrobiłam i powiesiłam ale odpoczywam:-p

co do witamin to ja w pierwszej ciąży nie brałam moim zdaniem wystarcza zbilansowana dieta

pozdrawiam i witam nowe przyszłe mamy

aneta widze, ze mamy dzieci w podobnym wieku, urodza sie nastepne tez w podobnym i rocznik tez mamy ten sam hehe

olka trzymam mocno ksiuki lez i wypoczywaj- a przede wszystkim badz dobrej mysli!

klaudoos nie strasz nawet bo mnie jelita bola gazy mam wzdecia i wogole ale przed ciaza tez to mialam tylko mniejsze a teraz cos mocniejsze(ja mam ten zespol jelita drazliwego wiec moze dlatego tak sie dzieje?) rwania u dolu brzucha to ja nie mam jedynie momentami jak na okres a tak to jelita tylko te ale to chyba kazda inaczej przechodzi nawet cp bo widzialam dziewczyny co im wogole nic nie bylo
jak sadzicie bedzie juz mnie widac chociaz pecherzyk czy jest dobrze umiejscowiony?

bóle masz cały czas! ze nie mozesz wytrzymac (poród przy tym to pikuś a miałam ciężki, 3 dniowy wiec wiem co mówie) i parcie na stolec ale na sam odbyt czujesz ze ci sie chce (kłuje wręcz) a i tak nie idzie. bądz dobrej mysli i nie wyszukuj się złego!

witam sie.. dzisiaj Szymon nie dał mi pospać od 3.40 do 5 z hakiem urządził sobie imprezę i o 7,40 pobudka- masakra oczy mi lecą i brak sil do życia.
wg kalendarza chińskiego płci- wychodzi mi drugi synek- ciekawe :)

dzieki za powitanie :)

dziewczyny pracujace, do kiedy zamierzacie pracowac? planujecie L4, jesli tak to od kiedy?

co do witamin to ja do konca I trymestru tylko folik biore, potem gin bedzie decydowal, porzednio bralam femibion od polowy ciazy

reklama
Do góry