Witajcie
ZNów naprodukowane;-)
Ja już się dziś z kibelkiem po raz pierwszy przytuliłam z rana
Znów mi niedobrze
ale to chyba oznacza że z ciążą ok więc znosze dzielnie to koszmarne samopoczucie
Ewwe- gdzie Ty jestes?????????? CO jest grane???? Coś się stało że zamilkłaś tak nagle zamiast wizytę nam opowiedzieć???
White Orchid- Normalnie chyba lekarzem zostanę- dostałaś od ginki dokładnie to co Ci napisałam na skurcze
Czieszę się że wizyta pomyślna!
Cytrusik- ja też czekałąm na mdłości jak na zbawienie bo to dobry znak- pojawiły się dokładnie po skończeniu 6-tego tygodnia.
Co do karmienia cycem to ja ma wspomnienie jako jeden wielki koszmar i depresje poporodową- całą ciążę wszędzie mi pompowali do głowy jakie to niezbedne i cudowne i absolutnie konieczne dla zdrowia dziecka...a potem nie miałam pokarmu- na głowie stanełam i wykorzystałąm wszystkie możliwe sposoby by karmić małą. Doiłam sie jak krowa żeby wykręcić z obu piersi 20ml mleka
Normalnie koszmar! Po czym i tka się okazało, że Julisi to szkodzi bardziej niż pomaga bo była ogromnym alergikiem. Dopiero jak rzuciłam to w cholera dziecko zaczęło spac w nocy i kolki jak ręką odjął.
I po co to wszystko? Nerwy, płacz i załamka?
Głupia byłam. Teraz mam wywalone- bedzie mleko to bedzie, a jak nie to w domu po szpitalu będzie czekała Bebilon1 HA:-) Mam to tak w poważaniu po tym co przeszłam, że bardziej mieć nie można
Perełka- nie bardzo rozumiem- to Ty masz kolke jelitową ze wzdęć lub zaparć czy boli CIę cos w macicy? Jeśłi to jelita to weź sobie tonę espumisanu albo ulgix max i no-spe i powinno ulżyć. U mnie nie ma dnia bez ulgixu
Pęcherzyk u mnie było widac w 5tyg. Doczytałąm póżniej że piszesz o jelitach- ja mam straszny problem ze wzdęciami w ciąży- biore popołudniami 2x ulgix max i jest nieźle. To się nie wchłania z przewodu pokarmowego więc jest bezpieczne fdla malucha, a bez tego chyba mi by brzuch wypuchł
majqa- Witaj- no też bym była w szoku będąc w 4 ciązy- ciesz się kochana bo to wilkie szczęście- dacie radę;-)
Paulina- całe szczęście że plamienia nie wróciły, a mdłości to dobry znak-łączę się w bólu;-)- uważaj na siebie
madiau- powodzenia na wizycie!
natalia- nie wiem co Ci napisać..to wbrew logice, ale skoro krecha wychodzi taka wyraźna to kto wie..może te krwawienia to co innego..? Mi w szpitalu powiedzieli jedno jak byłam gdy roniłam- zrobić beta hcg w odstępie 48h i to wszystko wyjaśni. Jak ciąża się rozwija to ma być znaczący (chyba blisko dwukrotny) przyrost wartości.
U mnie niestety był spadek więc sprawa dla lekarzy była jasna.:-( To byłoby najlepsze wyjście dla CIebie bo te testy tylko chaos Ci wprowadzają.
aaaa19- wspaniałe wieści- gratuluję!
Niespodzianka urodzinowa- witaj i gratulacje!
Pozostałe dziewczyny pozdrawiam serdecznie i wspaniałego dnia życze!:-)