reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

pandora czy ja dobrze widzę? ;-) trzymam kciuki!

ja też życzę Wam Kochane wesołych świąt, choć już po świętach prawie...
u nas chorobowo- Martynka ma zapalenie oskrzeli :angry: trochę moja wina, bo miała kaszel, byliśmy tydzień temu u lekarza, przepisał Bactrim, ale ja naczytałam się o tym leku i nie dałam. Wydawało się, że już lepiej, po czym kilka dni temu nawrót kaszlu i antybiotyk. Bida tak kaszle w nocy, że o spaniu nie ma mowy. Koczujemy na materacach przy jej łóżeczku probując spać, ale co kilknaście sekudn kaszel, więc same wiecie...

reklama
Hej dziewczeta.

Ja już z życzeniami się nie wychylam bo już praktycznie po.... zaniedbałam BB ostatnio, jakieś takie straszne urwanie głowy mnie dopadło. Wirusówki się u nas kręcą, ja nawet w szpitalu wyladowałam kilka tygodni temu....wciąż coś, postaram sie pojawiać częściej.

Mam nadzieje że każda z was miała udane święta i czeka z niecierpliwością na Nowy Rok, ja od razu wam samych sukcesów w tym 2013-tym życzę no i pięknych wieczorów sylwestrowych.
Buziaki

pandora gratulacje!!!;-)

mitaginko no to współczuję, a nie było by Wam wygodniej gdybyście małą do siebie do łóżka wzięli? Życzę szybkiej poprawy i spokojniejszych nocy!

petinko- cicho nie dziękuję:-D u nas też kuchnia króluje- dostał od dziadków na mikołaja i teraz bierze prawdziwe garnki, łyżki i chochle i potrafi przy dobrych wiatrach z godzinę przekładać klocki z jednego do drugiego garnka:-D
zamiast zabawek chyba powinniśmy zacząć mu kupować przybory kuchenne:-D

Petinka jak miło usłyszec co u Was :)

Pandora trzymam kciukasy i cichutko gratuluję

Mitaginko zdrówka dla Tysiuli

u nas największym hitem jest zjeżdżalnia, jak nie Adi to zjeżdżają wszystkie auta :D a czasem jeszcze pluszaki :)
no i już od dawna mega bloksy, potrafi siedzieć i budować godzinami :)
zastanaiwałam sie nad kuchnią ale wygrały inne rzeczy póki co :)

Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Dużo zdrowia, szczęścia i radości dla was i waszych pociech kwietnióweczki:) idę was trochę poczytać bo nie wiem co u was słychać:)
pozdrawiam

Poczytałam kilka stron i mogę się króciutko wypowiedzieć.

pandora gratulacje:) wypowiedzenie się anulowało no i Antoś będzie miał rodzeństwo:) super:)
baby boskie dzieciątka, gratuluje zdrowej córci. Adi cała Ty!~~!!! Nika też śliczniutka, ma na imię Nikola czy Nika? ja na moją Nikola wołam bo jakoś wypowiedzenie słowa Weronika zbyt dużo czasu zajmuje:-D
mitaginka zdrówka dużo życzę. buziaki dla Tysi
nati moja też powinna być odpieluchowywana już. jak zrobi siusiu czy kupkę to trzeba zmieniać pampera szybko, przychodzi i mówi że zrobiła albo że robi. pod choinkę dostała nakładkę na kibelek z teletubisiami i lalę z nocnikiem,to cały czas lali mówi że ma tam sikać:-D generalnie wie doskonale o co chodzi ale ja nienawidzę tego etapu!! i ,.....zakładam pampera:(

Niśka już od paru dobrych miesięcy ślicznie mówi i śpiewa piosenki więc generalnie ja nie mam małego dziecka, z chłopcami lego buduje i autkami się bawi.niesamowicie się przy nich rozwija. nie chorujemy. ja pracuję. no i chyba tyle u nas. generalnie rodzeństwo ma się super i polecam małą różnicę wieku:)
idę na wątek zakupowy poczytać:-D jak to ja:)

pozdrawiam cieplutko wszystkie kwietnióweczki

morgaine- witaj! właśnie sobie o Tobie myślałam kilka dni temu:tak:
fajnie że już Nika taka wygadana- Antek to nic nie chce gadać tylko mama, tata, baba i dziadzia i odgłosy zwierząt:-D co do nocnika, u nas też kiepsko- poczekam z odpieluchowaniem do wiosny:-D

reklama
Do góry