reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Matko.... ja zawalona robotą ;-( właśnie jeszcze kurs przez internet robię to weszłam na forum zobaczyć. Dzieci mi się rozchorowały, chyba....Julek był w czwartek na szczepieniu i nie wiem czy to choroba czy gorączka po szczepieniu ale nie ma apetytu.... a Kuba chyba będzie miał znowu gardło....ehhhh zaczęło się.....

reklama
u nas kataru ciąg dalszy... do tego kaszel, noce kiepskie i jakieś brzydkie placki na Martynkowej buźce :( czerwone na polikach i brodzie... jakby odmrożenie abo alergia... może na mleko krowie, bo w żłobku na nim podają kakao :(

u mnie też nieciekawie:p chyba właśnie pada mój pomysl na biznes...i to w chwili,kiedy udało mi się prawie na 100% uzyskac środki, nawet nie mogę nic wypić pod tę okazję smutną, ehhhhh

baby kurs nazywa się "Tydzień z Audacity" nie wiem czy znasz ten program, ogólnie to jest on do obróbki dźwięku. Nie wiem czy mi się przyda ale kurs darmowy, z domu wychodzić nie trzeba no to się zapisałam ;-)

U nas gorączka Julka była chyba poszczepienna bo już jest ok. tylko z apetytem tak średnio. Kuba też jeszcze w miarę dobrze się czuje, karar wodnisty i niezbyt uciążliwy (noc przespał spokojnie a zwykle to w nocy mamy przeboje!), no zobaczymy w którą stronę się to rozwinie.

Mitaginko a dawałaś Tysi w domu wcześniej mleko krowie? bo jak nie to bardzo możliwe że to od mleka. Poproś w żłobku żeby jej tego nie dawały przez jakiś czas i zobaczysz czy jest poprawa.

a dużo by pisać baby ,w poniedziałek się okaże na 100%, ale prawdopodobnie by otworzyć klubik malucha będę musiała spełnić waruni,takie jak prywatne przedszkola(wysokość 3 m, osobne łazienki dla personelu i wiele innych) a u siebie nie jestem w stanie, nawet jak wynajme inny lokal,to pieniążki z dofinansowania z up nie mogą iść na remont ,więc nie przystosuje lokalu,bo nie mam wlasnego kapitału...

Kozica jak darmowy to trzeba korzystać :)
dobrze, że chłopakom nic poważnego nie jest :)

Eywa mam nadzieję, że jednak uda się coś wymyślić i fajnie się to ułoży :) trzymam kciuki :tak:

Cholercia, caly post mi sie skasowal.

Dziewczynki ja w Pl sie urlopuje i stad ta moja nieobecność....baby dzieki za pamiec....sciskam cie mocno, widze ze sie sztywno trzymasz....
Moje dzieciaki maja full rozrywki w Pl ale Olo chyba juz tęskni...jednak tam jest jego dom, jego koledzy, jego przedszkole, jego pies......czasem przytlacza go nawal ludzi tutaj i ma napady szalu.....
Pozdrawiam

reklama
Joluś zupełnie zapomniałam, ze przeciez lecieliście na urlop... ta skleroza...
ale spokojnie Olo wróci do normy jak tylko wrócicie tutaj :) ja swoje przeszłam po pobycie teścia u nas, ale wreszcie doprowadziliśmy Adiego do normy i jest super znowu :) więc to tylko kwestia czasu :) buziaki i odpoczywaj ile możesz :)

Do góry