reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Witajcie dziewczynki:))
Pamiętacie mnie jeszcze?:zawstydzona/y: wróciłam na bb, bo mam nadzieję być majówką 2013:-) i przy okazji tu zaglądam i widzę że wciąż jesteście, tylko cicho tu bardzo- porównując z ix 2010 :-D

pandora83 gratulacje:)
rzeczywiście cicho tu większosc na fb siedzi choć i tam dziś cisza:)zaczyna mi brakować naszego forum i też zaczęłąm coraz częściej zaglądać tu:tak:

dzięki:tak:

ta na fb zaglądam od czasu do czasu, ale nie jestem na bieżąco:-( a może tu wątek się rozrusza, chociaż na fb jakoś tak bardziej przejrzyście:tak:

Baby- a Ty jeszcze nie rozpakowana?

Pandora gratulacje :*:-)

ja jeszcze w dwupaku i moje dziecko nie planuje wyjść heheh mimo moich usilnych starań :-D

Piszcie dziewczyny co u Was, jak Wasze dzieciaczki :)
Pandora Nasze chłopaki w końcu jednego dnia urodziny obchodzą :)

ja czasem coś napiszę na FB ale baaardzo rzadko, jakoś nie lubię tam siedzieć za dużo postów trzeba nieraz doczytać, zeby sie coś dowiedzieć, a tutaj wieści od jednej osoby w jednym miejscu są przynajmniej :)

Ostatnia edycja:
baby- czyżby mały uparciuch??:-D

oj ja na fb do grupy prawie nie zaglądam, jedyne co to zdjęcia przeglądam na głównej:-)

co u mnie? Antek wyrasta na małego diabełka:-) a ta ciąża tak jak i poprzednia od początku z problemami, więc spędzam weekend w łóżku- pierwszy raz od(niech spojrzę na suwaczek) roku, pięciu miesięcy, trzech tygodni i trzech dni:-D

Paulina a jak Adi? śliczny z niego blondasek:tak:

no gratuluje Pandora:))
wszędzie się sypią pozytywne teściki ostatnio,aż igiełka zazdrości kłuje czasem;)
u nas nic ciekawego się nie dzieje, w środę powtarzamy Natusi eeg, badamy tarczycę itp i znów mam nadzieję,że wyjdą negatywne wyniki a z drugiej strony jestem przerażona co wtedy

reklama
po raz kolejny wykluczamy epilepsje po utracie przytomności..,tzn drugi raz,zobaczymy

do roboty,łatwo jest mówić, trza jakoś najpierw zacząć na życie zarabiać:)

Do góry