reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Tysiula ma 37,8 :((((((((
na same święta
i nie pojedziemy do rodziców :(
i żal mi jej, bo płaczliwa bardzo, spac nie może i marudzi 100 razy bardziej niż zawsze
co za święta do d...:(((((((((((

Witam z pracy babeczki.

mitaginko zdrówka dla Tysi i nie martw się kochana 37,8 to naprawdę nie jest wysoką gorączka u dziecka, ja swoim dopiero zbijam jak maja 38,5 lub więcej, taka gorączka u Tysi to może od zabkow być, no tylko tyle ze Mariana, umeczysz się.

Moje dzieciaki z T pojechali ze swieconka a ja się mecze w pracy w dodatku bez auta.....wrrr

Mitaginka- Jola mądrze pisze. dopiero przy 38,4 powinno sie zbijać, oby się nic nie wykluło. ja osobiście zbijałam jak miała ok 39 ale w pupie to jest o 5 stopni więcej

mitaginko dokładnie ja też zbijam jak mała ma 38-39 i widać że się męczy,a do jutra jeszcze sporo czasu:-Dzdrówka

wiecie co nudzę sie:-Dleże a w domu wszyscy śpią,wszystko porobione,jutro do rodziców
no sama nie wiem za co by się tu wziąć:)

tyle że ja jej podałam nurofen też przeciwzapalnie, bo ma katar, musiała zarazic się ode mnie...
poza tym płacze, marudzi, jęczy, tak mi jej szkoda
co w dzień zasypiała to po chwili coś ja budziło, więc praktycznie nie spała i oczy tarła tylko i płakała i tak w kółko :(

Beata- mi też się nudzi :-D,

dziecię śpi u siebie, dzisiaj druga noc bez łączenia łóżek, pierwsza była taka sobie o 3 wylądowałam u niej a o 6 mnie sama z łózka wywalała :-D:-D, a do tej 3 było chyba z 4 pobudki. jak śpi na połączonych to jedna tylko pobudka. zobaczymy jak dzisiaj. ide spać :-)

Wesołych Świąt Dziewczynki :-)

Baby, wszystko w porządku? Nie ma Cię już drugi dzień chyba? Albo i trzeci?? Dobrze się czujesz?

Mitaginka, współczuję. Może jutro będzie lepiej.

reklama
Do góry