hej babeczki
Ania, popieram cucu, zaloz bloga
fajne te dzieciaki twoje! Seba zakochany boski
u mnie jeszcze sie nie zaczelo! uff!
baby, nie, jeszcze sie nie zdecydowalam z fotelikiem. chyba sie wstrzymam do czasu, az bede chciala mlodego w nim wozic. widze, ze sa na allegro, wiec jak przyjdzie czas to moze sie namysle.
eywa, bidulka mala, na pewno sie przerazila tego huku!.. moj tez wszystkie szuflady mi otwiera i gmera w nich zawziecie
ale porcelane (jak to ladnie brzmi
) trzymam w gornych szafkach. uwielbia walic w podloge walkiem za to
nie chce zapeszac, ale ta nocka tez fajna
pobudka o 24, 2 i 6
czyli dla mnie tylko 2 pobudki - cudownie - niech juz tak zostanie blagam!! podejrzewam, ze te swiateczno-sylwestrowe zle noce spowodowane byly choroba - katarem z kaszlem okropnym, suchym. dawalam leki, ale widocznie przeszkadzalo mu i tak. bo teraz, choc ma katar (resztki, leja sie ciagle z nosa), to kaszlu nie, a nocki jak niebo a ziemia.
i mniej je przez ta chorobe - juz nie 250, ale ok 150-200 max naraz, za to czesciej je w dzien. to plus.
mam za to problem z dieta malego. myslicie, ze moge dac malemu jaksi nie wiem, kisiel czy budyn zamiast posilku, nie dodatkowo, ale zamiast jednej kaszki? chce, zeby maly jadl tak:
9 - kaszka
11.30 - COS
13.30 - obiad
16 - deser
18 - COS (???)
20.30 - kaszka
24, 3 - kaszka
6 - cyc.
na razie zamiast COS jest kaszka, 6 razy na dobe.. chce to zmienic.. dzis dalam Danio kilka lyzek i doslownie godzine czy dwie pozniej wielka, zielono-zolta, sluzowata, smierdzaca na maxa kupa. zupelnie inna niz zwykle, nawet te po mm byly przy niej o niebo lepsze, bo bez sluzu chociaz. takze Danio odpada, podejrzewam, ze z jogurtami danonkami to samo bedzie. sprobuje dac jakis sloik z hippa z jogurtem jeszcze za 2-3 dni.
co moge dac malemu? kanapki i parowki odpadaja, nie gryzie, jajko? raz na jakis czas daje z ziemniakiem, moze byc oprocz obiadu? w sensie i obiad i np jajko z ziemniakiem czy jajowka z wgniecionym chlebkiem?
boooszzzzz, jakie to male wrazliwe
nawet po malinach czy innych owocach czerwonych ma dziwne kupy :/ tzn w sumie normalne, ale inny kolor.