reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

aenye, o nie to teraz aneczkaa się wystraszy zupełnie żłobka, że jej później wyrośnie taka Rozrabiara jak Ty :p

Wiecie co, częściej wchodzę na bb czy fb na cioteczki i już mam lepszy humor :p

antonina, fajnie, że jesteś zadowolona z pracy i że masz taką dobrą opiekę dla Nadusi :) Ja się tak czuję pewnie tylko jak zostawiam Małą z mężem.

No, lecę tap madl nadrabiać, bo już mam wolne. Gaba śpi a M na treningu :)

reklama
hej
baby no nie, snu nie pamiętasz? :-p
asiunia jest taki przesąd, że sen, który przyśni się w nowym miejscu na pewno się spełni :tak:
lilou witaj na bb :-D
antonina fajnie, że debiut w pracy udany :tak: a co do oczka...masuj, masuj, trzeba mieć nadzieję, że to pomoże, a jak nie... Nadinka na pewno da radę!

Ja miałam męczący dzień ;-) o 11 wyszłam z domu, coby na 12 do centrum do fryzjera dojechać. M. miał urlop, więc został z Tysią. Wypiła od niego butlę (i to nie żadne cyce jak donice, czyli TT, Medela Calma itd. tylko stary sprawdzony Avent :-D), potem zjadła obiadek. Ja spędziłam u fryzjera 3 h :szok: Najpierw 45- minutowy wywiad, test kolorów :szok:, potem dopiero farba i podcięcie. Grzywki prostej nie mam, fryzjerka mi odradziła, powiedziała, że prosta grzywa średnio mi pasuje, musiałaby ewentualnie być półokrągła, a to mnie jakoś nie przekonało, więc mam grzywkę na bok. Generalnie ok. Oczywiście jak wyszłam z salonu, była prawie 15:00. Wbiłam się więc w największe korki, a że mieszkam na obrzeżach, to dojechanie trochę zajęło. Ogólnie nie było mnie 4,5 h w domu :szok: ale M. dał radę i jeszcze spaghetti zrobił :tak:, tak więc lepiej z jego organizacją czasu niż z moją :-D
Potem byliśmy na usg nerek Tysi i wsio ok, więc bardzo się cieszę :tak:
Mam również nowe fakty dotyczące pracy i... zachwycona nie jestem. Krótko mówiąc: dostaję oddział, który nie dośc, że cieńko przędzie, to jeszcze wymieniony będzie w nim skład. Moje dwie pracownice pracują od lipca na innym oddziale i jeszcze nawet nie wiedzą, że przechodzą do mnie. Będziemy mały dodatkowo do rozliczenia bankomat i wpłatomat, a żadna z nas nie umie tego robić, bo tam gdzie pracowałam ja czy one, tego nie było. Znając szczęście poznamy dobrze smak gorzkiej prawdy: radźcie sobie same :confused: a poza tym zrobiła mi sie na dziąśle mega bolesna afta :angry:

[h=6]sorry ale muszę przeklnąć ja *******e moja teściowa jest nienormalna!!!!!!!!
zadzwoniła do mojego męża i oznajmiła że jutro jadąc do pracy przywiezie babcie i wracając z pracy ( ok 19) ją odbierze!!!! ale się mąż wkurwił!!!! nic nie powiedział jej teraz poszedł po piwo i poszedł dzwonić że jego żona nie będzie niańczyć dziecka, psa 2 kotów i jeszcze babci!!!!!!! nie no nienormalna sorry musiałam
[/h]

Hejka!!!

baby-super,że wszystko na +,oby tak dalej,powodzenia;-)

mitaginko-no proszę bardzo jak tatuś poradził sobie z Tysią,brawa dla nich obu!!!
A TY-wrzuć fotki z nową fryz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nati-.................................................... oczywiście nie komentuję zachowania teściowej,ale:angry: hehehe

aenye-dobrze być taką kundą:-D:-D:-D

Mój małż został z dzieciakami jak szłam na aerobik,a miał jechać z kozą do weterynarza,bo koza dostała.................................rozwolnienia:-D I co?To się chwali,co nie???

Mitaginko - rozumiem twoje zdenerwowanie pracą, ja pracuje w podobnej branży tyle że to kilka multiagencji plus kilka placówek bankowych franczyzowych, i pewnie wkrótce bede w jednej z nich bo dziewczyna w ciaży i pojdzie na zwolnienie. do tej pory byłam w agencji, tam sie inaczej pracuje..łeeeeeh, i pewnie tez bedzie nacisk na wyniki, w agencji nie ma takiej spiny..a w placówce "książka zasad postępowania" do wszystkiego :confused: . na razie jestem taka nakręcona, i pełna energii....do pierwszego opier...... od szefa. Wtedy bede wam płakać ze chce na wychowawczy;-)

reklama
witam z rana

jedna pobudka o 2 :-D ale jestem wyspana :-)
teściowa obrażona, no cóż rozpieściła się kobieta że wszyscy robia tak jak ona chce dla świętego spokoju aż tu nagle synowa ma czelność sie przeciwstawić i jeszcze jej synka nastawia przeciw- co akurat jest prawda bo maż zawsze robił jak ona chciała a ja mu gadam o to i wczoraj jej przemówił, obraziła się że jak to babcia nie może do nas przyjechać i jeszcze odwiedzimy wtedy kiedy będziemy mogli ( tzn że nie dokładnie np o 14 tylko między 13-15) chyba musze jej przypomnieć jak to jest z małym dzieckiem bo zapomniała a przepraszam ona mieszkała z rodzicami jak sie mąż urodził bo ojciec wyjechał, no tak to nie wie.

Do góry