reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Sie szybko przywitam i dalej do roboty... dzisiaj piętek wreszcie. Moje dziecko bije z nianią rekordy długości snu, wczoraj walnął 2 razy po dwie godziny :szok:, On nigdy tak długo nie spał. No ale wczoraj większość czasu się szwendali po dworze, wracali do domu tylko na jedzonko, więc nie ma sie co dziwić - świeże powietrze zrobiło swoje.... ok, spadam bo gonią ;-). Miłego dzionka.

duszko, fajnie ci :-) buziaki!

nati,
zazdroszcze nocki.. moj standardowo, spal jak zajac, co chwile pobudka.. ja juz nie wiem, czy go cos boli, czy on tak ma po prostu.. ale nie powiem, w nocy jak smarowalam mu zeby, to spal ladnie. w sumie nawet sie wyspalam, chyba juz sie przyzwyczailam do tych pobudek..

antoninko,
trzymam kciuki za te kanaliki.. kurde, nam sie udalo, juz na wakacjach przeszlo. uff. a u was ciagle ropieje, czy jak?

laski, co nie doczytaly na FB - zaglosujcie na moje haslo w konkursie rowerkowym - sprawdzilam i wszystkie uzytkowniczki tak robia.. - moje haslo to: "JA I MOJ FIRST BIKE TO JEDNA MASZYNA, NIKT NAS NIE DOGONI I NIC NIE ZATRZYMA" - z gory wielkie dzieki!!!
oto link do konkursu: https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

zagłosowane :tak:, ale powiem Ci, że ten Twój tekst jest najlepszy, pozostałe marne jakieś. Serio! Hmmm, trzeba ściągną jak najwięcej głosów.

reklama
Mitaginko super fryzurka :)

Nati teściowa faktycznie powalona:baffled:

Aenye głosik poszedł :)

jak fajnie, za dzisiaj wypłata mężula, znowu na zakupy :-D a tak powaznie to jeszcze kilka rzeczy muszę kupic do kuchni i do sprzątania i deskę do prasowania, ale zakupy uwielbiam więc mogę się na tyle poświęcić ;-):-D hahahha

Do góry