reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ja tez chce lykac cos jak persen, kalms, ale nie wiem, czy to mozna karmiac.. lepiej poczekam jeszcze, pewnie za 2-3mies przestane karmic.

asiunia,
jak najbardziej serio mowilam i tez sie ciesze na to spotkanie! musze tylko z rodzicami pogadac, ale to jak juz bedziemy znac szczegoly - bo oni wtedy moze do domu pojada ;-) a my bedziemy miec domek tylko dla nas :-) ale ugadamy sie konkretnie, jak juz bedzie wiadomo na 100% kiedy i jaki domek bedziemy miec :-)

andariel, baby
, thx ;-) cudnie, ze mam telefon, ktorym mozna krecic wszystkie takie ulotne chwile :-)

reklama
Ja też jutro jadę robić badania do pracy, zaświadczenie od pediatry, że karmię, już mam :tak:
Dzwoniłam dzisiaj do szefowej, wiem już, który oddział będę mieć... Dwaj nowi doradcy, oddział, który średnio przędzie, no cóż- wyzwanie, żeby go rozkręcić itd. A z drugiej strony lekki niepokój, czy nie dostałam tego oddziału, żeby za dwa-trzy miesiące usłyszeć, że sobie nie poradziłam, więc mi dziękują... :confused:

ducha i tak masz fajnie, że już ok. 15:00 będziesz w domu, ja dopiero około 17-18, zależy...:-(
nati pij meliskę ;-)

mamy pierwszy zab :-) w koncu..jeszcze drugi sie czai ;-)
nati to moze jednak lepiej sex zamiast nerwosolu ;-) zawsze mozesz po powiedziec ze i tak jestes zla :-D:-D
aenye synek boski..a najbardziej mi sie podobalo jak go obudzilas smiechem i on od razu tez usmiech od ucha do ucha :-)
ducha super ze niania fajna :-)
mitaginka myslisz ze stac ich na to zeby ponosic straty w oddziale..mysle ze dali Cie tam bo mysla ze dasz rade :tak:
asiunia noo ja tez bym pojechala do rodzinki..w tym roku nie bylismy w ogole :-(

nati oj ja to baaardzo nerwusiata ostatniio. Sa dni ze jest ok, ale przynajmniej 2-3 razy w tyg musze sobie Kalmsy zapodac bo wariuje i krzycze bez powodu na dzieci.:zawstydzona/y:

mitagina mysle tak jak wilmek. Wiedza ze jestes dobra dupa i dasz rade i dlatego :tak: pierwsze slysze zeby w syf szef wysylal lamage. W takie miejsca wysyla sie najlepszych aby syf zamienili w zloto :-D

wilmek
ja juz nie bylam 2lata. a wiesz co mi nawet do rodziny nie teskno (i tak sie nie odzywaja) ale ogolnie do polski i troche odpoczynu od rutyny :happy2:

reklama
Do góry