reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ja tez chce lykac cos jak persen, kalms, ale nie wiem, czy to mozna karmiac.. lepiej poczekam jeszcze, pewnie za 2-3mies przestane karmic.

asiunia,
jak najbardziej serio mowilam i tez sie ciesze na to spotkanie! musze tylko z rodzicami pogadac, ale to jak juz bedziemy znac szczegoly - bo oni wtedy moze do domu pojada ;-) a my bedziemy miec domek tylko dla nas :-) ale ugadamy sie konkretnie, jak juz bedzie wiadomo na 100% kiedy i jaki domek bedziemy miec :-)

andariel, baby
, thx ;-) cudnie, ze mam telefon, ktorym mozna krecic wszystkie takie ulotne chwile :-)

reklama
Ja też jutro jadę robić badania do pracy, zaświadczenie od pediatry, że karmię, już mam :tak:
Dzwoniłam dzisiaj do szefowej, wiem już, który oddział będę mieć... Dwaj nowi doradcy, oddział, który średnio przędzie, no cóż- wyzwanie, żeby go rozkręcić itd. A z drugiej strony lekki niepokój, czy nie dostałam tego oddziału, żeby za dwa-trzy miesiące usłyszeć, że sobie nie poradziłam, więc mi dziękują... :confused:

ducha i tak masz fajnie, że już ok. 15:00 będziesz w domu, ja dopiero około 17-18, zależy...:-(
nati pij meliskę ;-)

mamy pierwszy zab :-) w koncu..jeszcze drugi sie czai ;-)
nati to moze jednak lepiej sex zamiast nerwosolu ;-) zawsze mozesz po powiedziec ze i tak jestes zla :-D:-D
aenye synek boski..a najbardziej mi sie podobalo jak go obudzilas smiechem i on od razu tez usmiech od ucha do ucha :-)
ducha super ze niania fajna :-)
mitaginka myslisz ze stac ich na to zeby ponosic straty w oddziale..mysle ze dali Cie tam bo mysla ze dasz rade :tak:
asiunia noo ja tez bym pojechala do rodzinki..w tym roku nie bylismy w ogole :-(

nati oj ja to baaardzo nerwusiata ostatniio. Sa dni ze jest ok, ale przynajmniej 2-3 razy w tyg musze sobie Kalmsy zapodac bo wariuje i krzycze bez powodu na dzieci.:zawstydzona/y:

mitagina mysle tak jak wilmek. Wiedza ze jestes dobra dupa i dasz rade i dlatego :tak: pierwsze slysze zeby w syf szef wysylal lamage. W takie miejsca wysyla sie najlepszych aby syf zamienili w zloto :-D

wilmek
ja juz nie bylam 2lata. a wiesz co mi nawet do rodziny nie teskno (i tak sie nie odzywaja) ale ogolnie do polski i troche odpoczynu od rutyny :happy2:

reklama
Do góry