reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Nati rozmawiałam z mężem to masakra jakaś leje potwornie non stop.... podobno jakieś centrum handlowe w Dublinie zalane, ale na szczęście daleko od nas
fajnie z tym nocniczkiem :-) mnie się chyba nie chce;-)
Dziewczyny ja już wysłałam 2 paczki w sumie 33kg i dalej mi mało:-D ale jakoś to będzie:tak:

Nati właśnie zobaczyłam, że Karolcia skończyła 14 lat 4 dni temu :) wszystkiego najlepszego, sto lat :)

reklama
Dzień dobry!
Nie było mnie trochę,ale spoko,podczytywałam was tylko weny i czasu nie było do pisania,zawsze coś do zrobienia....

nati-Asiunia już na nocniku????:szok: Dziewczyno,to co będzie robiła jak będzie miała roczek?Kibelek już jej nie wystarczy:-D

baby-pakuj się,pakuj...Ja uwielbiam się pakować,gorzej z rozpakowywaniem:tak:

eywa-no proszę,jaka noc może być przyjemna.... Super,że się wreszcie jako tako wyspałaś.Więcej takich nocy życzę!!!

ducha-miłego pracowania;-)

mitaginko-jak teść???

morgaine-dresy doszły już???

A u mnie stały rytm we wtorek-do p/kola,potem rehabilitacja... Jeszcze na cmentarz do tatulka podjechać,bo dziś byłyby jego urodziny...:-(
Potem na aerobik,dzieci,kąpiel,kolacja i....................wreszcie w bety:szok:

Ostatnia edycja:
No i miałam Was zapytać, czy macie jakieś ciuszki Carter`s bo nie wiem jakiej są jakości a chciałabym z allegro bodziaki zamówić bo ładne wzory i niedrogie :-).
ja często zamawiam, wg mnie są dość małe (bo np. mothercare ma raczej większe), jakość fajna, a te wzory to już wgl rewelacja:tak: więc ja akurat polecam:tak:

Leo od jakiegoś m-ca budzi się co 2 godz. w nocy, padam na cycki już... a tak ładnie spał nockami! ech...

Ostatnia edycja:
Ducha mam duzo Cartersa ,ja bardzo lubie ,wedlug mnie firma jest ok,moja mama znow twierdzi ze za malo sie body z cartersa naciagaja...

Baby wspolczuje pakowania

ik a teraz zbieram sie do wdziecznego ,ulubionego:no:zajecia ,remontu.dzis poszukiwanie wanien,bede chyba wchodzic do srodka i testowac zeby nie kupic takiego bubla jak ostatnio:)

dzięki nela i andariel za opinie. Zamawiam :tak:.
baby, wow, nie boisz się jechać/lecieć?! :szok: Nie, no żartuję oczywiście, ale masakra to tam jest. A ten dzidzik maleńki pod gruzami - aż niewiarygodne!

nela daję Ci wirtualnego kopa w d***;-) bo widze, że się niczym sójka za morze wybierasz i wybierasz:-D wanna sama się nie kupi, psze pani;-) znajoma kupiła ostatnio wannę, którą jej mąż skwitował: "dla emeryta" bo ma od wewnątrz takie metalowe uchwyty, żeby się wstawało latwiej; i może faktycznie na pierwszy rzut oka wygląda na akcesorium dla starszej pani, ale w praktyce - bomba! przemyśl:rofl2:

reklama
andariel wanna tylko z uchwytami ja z mojej nie moge wylezc normalnie masakra w ciazy prysznic non stop a teraz wlazlam do wanny to myslalam ze juz tam zostane az M nie wroci;p
:-D:szok:

Do góry