reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

mitaginka - a Twoja kaszkę zjada?? Moja ni cholery.. dlatego nie wiem jak schemat dnia układać.. zaufam babom żłobkowym - wiem po młodym że jak mega zgłodnieje to zje

reklama
witam:-) poczytalam i niewiele pamietam :zawstydzona/y:
zdrowka dla chorujacych...u nas tez starszak katar i kaszel..oby mlody nie zlapal...
Margola Dranissimo wszystkiego naj dla malych ksiezniczek :-)
Aneczka moj tez nie przelknie kaszki ;-) chcialam sprobowac kukurydziana ale jak na zlosc nigdzie nie ma
Cucu masz racje..tez wole raczkowanie (chociaz moj jeszcze nie raczkuje :-D ) od tych placzacych popoludni bo kolki

Wilmek – mleka mam w chacie 3, kaszek z 7 i mleczno-ryżowe i ryżowe i kukurydziane i nic.. najgorsze jest to że czuję że ona tego cyca też za dużo nie wypija.. chyba że nażera się obiadem i owocami i kitra to gdzieś w brzuchu..

aneczka widocznie jej tyle wystarcza :-) przynajmniej je cos innego bo u nas ogolnie nie za dobrze..obiadki blee owocki troche...mleczny chlopak
eywa nawet ciezko mi sobie to wyobrazic :szok:

Eywa – szok!!! Ja sobie bliźniaczej ciąży nie wyobrażam.. końcówkę to już miałam masakryczną.. 60 kg to już chyba plackiem leżała co??

wilmek – może jeszcze nie czas na owoce i obiadki ale posiłki mleczne muszą być i to mnie tak martwi.. cyca nie będzie i jestem ciekawa czy w kończ się przełamie i zacznie coś mlecznego jeść

a końcówkę tylko włączyłam, bo zapomniałam,że chciałam oglądać i przegapiłam;) ale dziwna baba ,jakaś taka zimna mi się wydała , jakby na pokaz to wsyztsko było, no ale nieważne;)

Mitavinka, powodzenia we wprowadzaniu schematu :-) Tysia na pewno szybko załapie.

Wszystkie tak ostatnio wspominamy ciążę, wzruszamy jak słyszymy o porodach. Ciekawe, która pierwsza zaciazy ponownie :p

reklama
cucu, ja to osobiscie nie mialabym nic przeciwko ;-) ale jak pomysle, o tych nieprzespanych nocach, jakie mi serwuje teraz Zuzka to chyba to przemysle :confused2: :-D

Do góry