reklama
witam:-) poczytalam i niewiele pamietam
zdrowka dla chorujacych...u nas tez starszak katar i kaszel..oby mlody nie zlapal...
Margola Dranissimo wszystkiego naj dla malych ksiezniczek :-)
Aneczka moj tez nie przelknie kaszki ;-) chcialam sprobowac kukurydziana ale jak na zlosc nigdzie nie ma
Cucu masz racje..tez wole raczkowanie (chociaz moj jeszcze nie raczkuje ) od tych placzacych popoludni bo kolki
zdrowka dla chorujacych...u nas tez starszak katar i kaszel..oby mlody nie zlapal...
Margola Dranissimo wszystkiego naj dla malych ksiezniczek :-)
Aneczka moj tez nie przelknie kaszki ;-) chcialam sprobowac kukurydziana ale jak na zlosc nigdzie nie ma
Cucu masz racje..tez wole raczkowanie (chociaz moj jeszcze nie raczkuje ) od tych placzacych popoludni bo kolki
Wilmek – mleka mam w chacie 3, kaszek z 7 i mleczno-ryżowe i ryżowe i kukurydziane i nic.. najgorsze jest to że czuję że ona tego cyca też za dużo nie wypija.. chyba że nażera się obiadem i owocami i kitra to gdzieś w brzuchu..
Eywa – szok!!! Ja sobie bliźniaczej ciąży nie wyobrażam.. końcówkę to już miałam masakryczną.. 60 kg to już chyba plackiem leżała co??
wilmek – może jeszcze nie czas na owoce i obiadki ale posiłki mleczne muszą być i to mnie tak martwi.. cyca nie będzie i jestem ciekawa czy w kończ się przełamie i zacznie coś mlecznego jeść
wilmek – może jeszcze nie czas na owoce i obiadki ale posiłki mleczne muszą być i to mnie tak martwi.. cyca nie będzie i jestem ciekawa czy w kończ się przełamie i zacznie coś mlecznego jeść
reklama
U
użytkownik 838
Gość
cucu, ja to osobiscie nie mialabym nic przeciwko ;-) ale jak pomysle, o tych nieprzespanych nocach, jakie mi serwuje teraz Zuzka to chyba to przemysle
Podziel się: