reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

morgaine, ja tez mialam niedawno opryszczke, nic nie nakladalam [no, wilmek mi poradzila paste do zebow, a w necie wyczytalam o occie :-) ], bom cycowa, i polotra tygodnia z tradem na ustach :eek:

U nas noc ZNOWU TRAGEDIA :-:)-(

Ale za to mamy juz 6 miesiecy. Az ciezko uwierzyc :szok: :tak:

reklama
Dla Zuzinki wszystkiego naj!!!!!!

morgaine - zdrówka dla Was wszystkich!!

Ja poleżałam w szpitalu 3 godziny, napatrzyłam się na „przypadki”, dziecko na korytarzu się przespało a Pani doktor mówiąca po rosyjsku rzekła ”gdyby ciemie nie tętniło to by dziecko nie żyło; debila Pani nie ma ino na prawy bok kłaść”. Tyle zrozumiałam bo resztę po swojskiemu mówiła.. Grunt że dzieć zdrowy i debilem nie jest :-)

haha, jaka smieszna diagnoza ;] Tzn ciesze sie, ze z Milcia ok, ale ta kobietka... ;-)

Dziolchy, dajecie juz jogurty Malym? Ja kupilam takie jak asiunia i tak sumie to nie wiem, czy jeszcze mozna dawac?

nie wiem czy ja jestem kompetentna osobą ale dałam raz danonka bananowego nie smakował bardzo tego samego dnia zjadła u teściowej prawie cały serek danio kupa po tym normalna. dzisiaj u siostry zjadła jaiks czekoladowy jogurt dla dzieci i niedawno zrobiła czarną tzn mocno brązową rzadką kupę niby nic nie bolało ale taka sobie ta kupa

[h=6]witam. padam. my dziś mamy 6 m-cy i z tej okazji była wizyta u lekarza. zapalenie ucha. kolejny ant. 39,5 st temp. i moje imieniny do tego które minęły nie wiem jak kiedy ale wiem gdzie- w przychodni ..[/h]M też z zapaleniem ucha... zwariować idzię...

reklama
Sonia gratulacje! Jak sobie pomyśle że rok temu o tej porze byłam w bliskim kontakcie z toaletom to wierzyć mi się nie chce :)

GRATULACJE dla półroczniaków!!!!!1

Współczuję nocek. U nas też masakra. Właśnie zastanawiam się czy iść już spać czy jeszcze poczekać bo to tak głupio o 20....

Generalnie masakra. Obydwaj przeziębieni i nocne latanie od jednego do drugiego, spanie na siedząco z dzieckiem na rękach i pobudka co 5 minut bo albo kaszel albo katar albo cycek... składam podanie o urlop tygodniowy od rodziny!!!!!

Do góry